Situația se complică la FC Botoșani. Iftime vrea să rezilieze contractul cu Andone, intră și Mutu în joc!

Marius Șumudică a confirmat faptul că Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, este pe cale să rezilieze contractul antrenorului Bogdan Andone.

Situația se complică la FC Botoșani. Iftime vrea să rezilieze contractul cu Andone, intră și Mutu în joc!

 Adrian Mutu  Foto: sport.hotnews.ro

Situația la FC Botoșani, ultima clasată în Superligă, e extrem de complicată. Cu două înfrângeri în două etape, echipa ar putea schimba în scurt timp antrenorul. Valeriu Iftime vrea să renunțe la Bogdan Andone.

Șumudică: „Domnul Iftime nu trebuie să uite”

„Eu știu sigur că sunt discuții foarte aprinse. Domnul Iftime vrea să îi rezilieze contractul lui Bogdan. Un lucru, dând la o parte greșeala făcută, acele gesturi, dar domnul Iftime nu trebuie să uite. Cinci antrenori dacă se duceau la Botoșani nu o salvau! Era într-un ocean în care îl mâncau rechinii. Nu salva nimeni Botoșaniul dacă nu se ducea el. Rămânerea echipei în prima ligă l-a ajutat pe domnul Iftime să ajungă președintele Consiliului Județean Botoșani. Singura echipă care caută antrenor în acest moment este FC Botoșani”, a declarat Marius Șumudică la Fanatik.

Liviu Ciobotariu este principalul favorit să preia FC Botoșani. Ciobotariu i-a pregătit și în trecut, între noiembrie 2018 și iunie 2019.

Mutu: ”Știu că pare ciudat, dar se gândește la mine!”

Și Adrian Mutu ar putea fi o soluție. „Briliantul” a dezvăluit că poartă discuții cu o formație din Superligă, potrivit gsp.ro.

”Am oferte și din România, dar și din afară. Din campionatul nostru. Știu că pare ciudat, abia a început campionatul, dar se gândește la mine. Nu îmi place să vorbesc. Știți cum e la noi. Nu o să spun! Antrenorul e acolo. Sunt discuții. Dacă aș spune da, mâine aș fi acolo!”, a declarat Adrian Mutu, potrivit sursei citate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...