Rămâne Iftime fără ”talismanul” său de la FC Botoșani? Oferta primită

Moldovenii au pierdut atât în prima etapă (2-3 vs. Oțelul Galați, acasă), cât și în cea de-a doua rundă din sezonul regulat al SuperLigii României (0-1 vs. Poli Iași, în deplasare).

Sebastian Mailat, om de bază la FC Botoșani, despre care Valeriu Iftime spunea că e ”talismanul” său, ar putea să-i părăsească pe moldoveni în fereastra de transferuri în curs.

Conform Fanatik, un club din liga secundă a Coreei de Sud - Suwon Samsung Bluewings - e gata să achite clauza de reziliere a fotbalistului în valoare de 300.000 de euro.

Aceeași sursă a indicat faptul că Mailat va încasa la coreeni în jur de 20 de mii de euro lunar, iar salariu său va crește cu 5000 de euro după fiecare sezon petrecut la Suwon Samsung Bluewings.

FC Botoșani, în perioada de mercato

Veniri - Ștefan Bodișteanu (Farul / gratis), Eduard Pap (Oțelul / gratis), Gaston Romano (Belenenses / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Adi Chică-Roșă (FC Buzău), Narcis Ilaș (Lazio U17), Șerban Tomache (CSM Bacău), Sebastian Nechita (Viitorul Curița)

Plecări - Victor Dican (Farul / gratis), Răzvan Ducan (Farul / gratis), Marius Cioiu (CSM Reșița / gratis), Radoslav Dimitrov (Spartak Varna / gratis), Ioan Filip (FC Bihor / gratis), Reagy Ofosu (Sanliurfaspor / gratis), Andrei Ureche (CSM Focșani / gratis), Francesco Margiotta, Sekou Camara (contracte încheiate)

Sport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...