Liviu Ciobotariu, gata să revină la FC Botoșani

Liviu Ciobotariu (53 de ani) este gata să revină în SuperLiga, el fiind în cărți pentru a deveni antrenor la FC Botoșani.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, nu mai vrea să treacă prin furcile caudine ale sezonului trecut și pare tentat să taie rapid în carne vie.

Sunt mai multe zvonuri, potrivit cărora omul de afaceri este tentat de o schimbare rapidă la nivelul băncii tehnice, iar Liviu Ciobotariu pare favorit să preia postul.

”Nu pot să vorbesc acum despre asta. Bogdan oricum e plecat”, a declarat enigmatic Valeriu Iftime, pentru fanatik.ro.

În derby-ul Moldovei, câștigat de Poli Iași cu 1-0, botoșănenii nu au avut parte de antrenorul Andone, acesta fiind suspendat patru etape de către Comisia de Disciplină a FRF după reacția nervoasă din prima etapă de la meciul cu Oțelul, scor 2-3.

După ce și-a aflat pedeapsa, Bogdan Andone și-a cerut scuze pentru ieșirea sa necontrolată la adresa arbitrului și speră să nu mai repete episodul.

Bogdan Andone nu va putea sta pe bancă la FC Botoșani nici la meciurile cu Farul, FCSB și Hermannstadt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...