Universitatea Craiova - Farul Constanța, astăzi de la ora 20:30

Universitatea Craiova - Farul Constanța, astăzi de la ora 20:30

   sursa:primasport.ro

Universitatea Craiova și Farul Constanța se întâlnesc în această seară în etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
Universitatea Craiova a pierdut ultima partidă disputată; craiovenii au fost învinși de FCSB, scor 0-2, și au rămas la 10 puncte în spatele liderului.
Înaintea meciului de astăzi, U Craiova este pe locul trei, cu un total de 31 de puncte.
”Suntem în fața unui joc important, pentru că vrem să ne consolidăm poziția a doua în clasament. Întâlnim o echipă care are o filosofie bine structurată. E cel mai dificil joc din punct de vedere tactic, Hagi are o filosofie proprie implementată de la început. Totul este bine pus la punct. Sperăm să ne ridicăm la așteptările suporterilor. Sper că la ora partidei să avem toți jucătorii apți, să aliniem cea mai bună formulă de start. Sperăm că am identificat punctele lor slabe și să profităm”, a declarat Dragoș Bon, tehnicianul care a rămas antrenor principal la Universitatea Craiova, în locul lui Ivaylo Petev.

Farul este pe locul 5, cu 26 de puncte, la cinci distanţă de podium. În cele trei meciuri din play-off Farul a înregistrat o victorie, 2-1 cu Rapid, un rezultat de egalitate cu Sepsi, scor 1-1 şi o înfrângere cu FCSB, scor 0-1.
„Întâlnim o echipă foarte bună, capabilă să te lovească în orice moment, astfel că trebuie să facem un meci complet la Craiova. Este un moment important, după ce am ratat o șansă la Sepsi, unde dacă am fi câștigat 3 puncte eram bine.
Așa sunt însă meciurile din play-off, adversarele sunt puternice și se poate întâmpla orice. Aveam șansa noastră și o vom juca pentru că vrem să mergem pentru al doilea an consecutiv în cupele europene”
, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare partidei de astăzi.

Universitatea Craiova și Farul s-au mai întâlnit în Superligă de 30 de ori, de 12 ori s-au impus craiovenii, de 11 ori au câştigat constănţenii, iar alte şapte meciuri s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din campionat a avut loc pe 21 ianuarie 2024, Universitatea Craiova-Farul, scor 1-2.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Universitatea Craiova - Farul, echipe probabile:

U Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu - Al. Crețu, Mekvabishvili - Baiaram, Houri, Al. Mitriță - Markovic
Rezerve: Lazar, Cîmpanu, Danciu, Zajkov, Soiri, Koljic, Bană, R. Silva, Kozulj, Mateiu, A. Ivan
Absent: Screciu (accidentat)
Antrenor: Dragoș Bon

Farul: Buzbuchi - Dussaut, Boli, M. Popescu, Kiki - Vînă, D. Nedelcu, R. Deaconu - Grigoryan, L. Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Cr. Ganea, Casap, Andronache, Dănuleasa, Grosu, Henrique, Quiros, Gramani, Budescu, I. Cojocaru, Răfăilă
Absenți: T. Băluță, Sârbu (accidentați)
Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova - Farul Constanța se va disputa astăzi, 12 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul "Ion Oblemenco " din Craiova.
Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
271

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
763

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...