Pagina FC Botoșani, spartă de hackeri! Ce au putut să posteze infractorii cibernetici! (Foto)

Tot mai prezenți în ultima perioadă, infractorii cibernetici nu au ocolit nici fotbalul românesc. Pagina oficială a unui club din Superliga a avut de suferit.

Pagina FC Botoșani, spartă de hackeri! Ce au putut să posteze infractorii cibernetici! (Foto)

Fraudele din mediul online se extind cu repeziciune. Conform unui studiu realizat de SAS, 7 din 10 români trăiesc cu teama că la un moment dat vor cădea victime, iar 4 din 10 români au recunoscut că li s-a întâmplat cel puțin o dată.

”FC Botoșani dorește să își informeze urmăritorii asupra faptului că pagina oficială de Instagram a fost spartă, fiind publicate postări fără nicio legătură cu activitatea și valorile noastre. Echipa noastră lucrează în acest moment pentru a remedia situația. Ne cerem scuze pe această cale pentru orice inconvenient creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Clubul FC Botoșani.

Ce a apărut pe pagina oficială

În paralel cu lupta disperată pentru supraviețuirea în Superliga, FC Botoșani a fost nevoită să dea piept și cu hackerii. Stă mărturie mesajul apărut pe una dintre paginile oficiale din social media, scrie Playsport.


(Foto: playsport)

Acesta îi era atribuit lui Elon Musk și îi îndemna pe internauți să participe la un giveaway (n.r. concurs online prin care participanții pot câștiga diverse premii în schimbul unor acțiuni), sub pretextul că vor putea primi valoarea a 100 de milioane de dolari în criptomonede.

Postarea a fost ștearsă ulterior, semn că angajații clubului au recuperat pagina urmărită de peste 12.000 de fani. Între timp, elevii lui Bogdan Andone se pregătesc pentru duelul cu FCU Craiova de pe propriul teren, care va avea loc duminică, 14 aprilie, la 13:30.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
230

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
296

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
680

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...