U21: Olimpiu Morutan, titular in amicalul Romaniei cu Danemarca!
SPORT

Luni, 27 martie 2017, la Marbella Football Center, în Spania, tricolorii U21 au disputat un amical împotriva reprezentativei similare a Danemarcei, meci in care jucatorul de la FC Botosani, Olimpiu Morutan, a fost titular si a evoluat 61 de minute.

U21: Olimpiu Morutan, titular in amicalul Romaniei cu Danemarca!

Meciul a început cu nordicii la conducerea jocului, iar în minutul 13 Danemarca a deschis scorul cu o lovitură de cap bine plasată din 8 metri. După trei minute, Răducanu și-a încercat și el norocul prin același procedeu, însă mingea a trecut alături.

Cabuz a avut o intervenție bună, iar apoi Hagi putea marca, dacă șutul său cu stângul de la 20 de metri nu s-ar fi dus puțin peste poartă. Pe final, Cabuz a mai avut o intervenție salvatoare, iar la cabine s-a intrat cu 1-0 pentru Danemarca.

În repriza secundă, Daniel Isăilă a schimbat, iar echipa a început să arate mai bine. Cicâldău putea egala, după o acțiune frumoasă, dar șutul său la colțul lung s-a dus puțin pe lângă poartă. Tot el l-a găsit bine pe Coman în careu, acesta a driblat un adversar și a trimis puternic la poartă, dar portarul advers s-a opus. În goana după egalare, cu 5 minute înainte de final, danezii ne-au surprins pe contraatac și au mai punctat o dată, câștigând astfel cu 2-0.

România: 12. Cătălin Cabuz (23. Arpad Tordai, 46) - 22. Tiberiu Căpușă, 2. Alex Pașcanu, 5. Virgil Ghiță, 3. Andrei Radu - 16. Dragoș Nedelcu (Cpt) (20. Vlad Dragomir, 57), 21. Marco Dulca (6. Paul Iacob, 74) - 24. Andrei Ciobanu (7. Florinel Coman, 61), 10. Ianis Hagi (25. Alexandru Cicâldău, 46), 14. Olimpiu Moruțan (11. Mihai Dobre, 61) - 18. Robert Răducanu (9. Ad. Petre, 46). Selecționer: Daniel Isăilă.

sursa: frf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
74

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
34

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
64

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...