„U” Cluj - FC Botoșani 1-0. „Șepcile Roșii” urcă pe loc de play-off

FC Botoșani rămâne astfel pe ultima poziție în clasament, cu 20 de puncte.

„U” Cluj - FC Botoșani 1-0. „Șepcile Roșii” urcă pe loc de play-off

   Foto: Prima Sport

U Cluj a învins-o pe teren propriu pe FC Botoșani, scor 1-0, în etapa cu numărul 29 din SuperLiga României.

Astfel, ardelenii au urcat pe locul șase în clasament, cu 41 de puncte, însă este nevoită să aștepte ultima etapă a sezonului regulat pentru a fi sigură de calificarea în play-off. De cealaltă parte, FC Botoșani rămâne pe ultima poziție, cu 20 de puncte.

„U” Cluj - FC Botoșani 1-0. Ardelenii fac un pas important către play-off

„Șepcile Roșii” au deschis scorul încă din minutul 20, prin Daniel Popa, după o pasă decisivă semnată de Ovidiu Bic. Daniel Popa a șutat din interiorul careului și l-a învins pe Kukic.

Moldovenii au dat replica după câtva minute, dar Gorcea a avut o intervenție de excepție la încercarea cu capul a lui Mouaddib.

FC Botoșani putea egala și în repriza secundă, dar portarul ardelenilor a reușit o nouă intervenție bună la tentativa lui Celea, scrie Digi Sport.

Popa a fost aproape să dubleze avantajul formației lui Ioan Ovidiu Sabău în minutul 82, iar în prelungiri, Valentin Gheorghe a semnat și el o ratare uriașă.

Universitatea Cluj este pe locul 8 în SuperLigă, cu 38 de puncte. Este la 2 distanță de ultimul loc de play-off, ocupat în acest moment de FC Hermannstadt, care are un meci în plus.

De partea cealaltă, FC Botoșani este „lanterna roșie” din clasament. Are 20 de puncte și vine după două eșecuri consecutive, 2-3 cu FCSB și 1-2 cu Sepsi.

În tur, meciul dintre cele două echipe s-a încheiat cu succesul clar al ardelenilor, 0-3.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
152

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
162

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...