Sute de elevi din România și Ucraina s-au întrecut la o competiție sportivă desfășurată la Broscăuți! (foto)

Voluntarii și profesorii au fost atrași de provocarea de a promova valorile culturale și sportive prin intermediul sportului.

Sute de elevi din România și Ucraina s-au întrecut la o competiție sportivă desfășurată la Broscăuți! (foto)

A doua ediție a competiției „Daciada Arlechino Moldova” a reunit în Sala Sporturilor din Broscăuți peste 200 de elevi din România și Ucraina.

Într-o atmosferă plină de entuziasm și spirit competitiv, Sala Sporturilor din Broscăuți a devenit epicentrul sportului de masă botoṣănean, o competiție interțări.

Desfășurată sâmbătă, 2 martie 2024, evenimentul a transformat comuna în centru sportiv județean pentru o zi.

În cadrul competiției au fost înscrise 15 echipe din 9 şcoli. Voluntarii și profesorii au fost atrași de provocarea de a promova valorile culturale și sportive prin intermediul sportului.

„Cu o participare impresionantă, competiția a demonstrat că tineretul din regiune este gata să se angajeze în activități care să sprijine și să celebreze diversitatea culturală și prietenia între națiuni. La finalul zilei, cu toții au plecat cu amintiri frumoase și prietenii noi, contribuind la consolidarea legăturilor dintre oameni și susținând ideea că sportul poate fi un catalizator puternic pentru promovarea valorilor culturale. Daciada Arlechino Moldova a rămas, astfel, nu doar o competiție sportivă, ci și o celebrare a diversității și a spiritului comunitar”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”, organizator al competiției.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
41

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
124

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
546

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...