Iftime a anunțat ce se întâmplă cu Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a pierdut meciul cu U Cluj!

Patronul lui FC Botoșani crede că rezultatele echipei sale au fost influențate și de arbitraj.

Iftime a anunțat ce se întâmplă cu Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a pierdut meciul cu U Cluj!

FC Botoșani a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie, după ce echipa a pierdut meciul cu U Cluj, din deplasare. În urma acestui rezultat, echipa locală își pierde din șansele pentru salvarea de la retrogradare.

Valeriu Iftime este disperat după acest meci. Patronul lui FC Botoșani crede că rezultatele echipei sale au fost influențate și de arbitraj.

„Greu de spus cum ies, ușor de spus că arbitrii sunt foarte sensibili cu noi, dau fault la fiecare atingere. Te împing cumva de la spate. Nu suntem noi cei mai buni, dar pur și simplu a făcut câteva greșeli impardonabile în defavoarea noastră. Asta te încurcă mult, ei simt asta. Dar nu arbitrul ne duce în liga a doua, noi ne ducem. Portarul meu a jucat ca mine. Parcă toți sunt împotriva ta, ceva parcă e împotriva noastră”, a declarat Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.

Referitor la situația lui Bogdan Andone, Iftime spune că el nu vrea să schimbe antrenorul.

„Bogdan trebuie să își întărească opiniile și hai la treabă. Nu pot să îl schimb, Bogdan înseamnă foarte mult pentru mine. Mă uit la clasament și mă apucă plânsul. Nu am cum să îl schimb pe Bogdan, mi se pare foarte bun. Am și jucat cu toate disperatele astea, care au nevoie de playoff. Am speranțe cu Farul, nu cred că o să fie toate viață noastră un ghinion. Ar fi ultimul meu gând să dezarmăm”, a mai spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
50

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
19

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
170

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...