Steaua, campioana Romaniei! "Ros-albastrii" se impun la Cluj si castiga titlul 25 - REZULTATE

Steaua, campioana Romaniei! "Ros-albastrii" se impun la Cluj si castiga titlul 25 - REZULTATE
Steaua a castigat, joi seara, titlul in Liga 1. "Ros-albastrii" s-au impus pe terenul Universitatii Cluj in etapa cu numarul 31, scor 1-0, si si-au adjudecat campionatul cu numarul 25 din istoria clubului.

Pentru baietii lui Laurentiu Reghecampf este al doilea titlu consecutiv, ei avand sansa de a castiga si Cupa Romaniei in finala de pe 23 mai. U Cluj - Steaua a fost ultimul meci al etapei, bucurestenii stiind foarte bine ca au nevoie de o victorie pentru a deveni campioni din punct de vedere matematic.

Astfel ca nu a mirat pe nimeni temperarea din primele minute, "ros-albastrii" preferand un joc prudent, cu balonul jucat mai mult la jumatatea terenului, fara ocazii clare la cele doua porti. In minutul 19 a venit si cea mai controversata faza a partidei, Lemnaru cazand in careul Stelei in duel cu Pintilii.

Arbitrul a lasat jocul sa continue, desi golgheterul ardelenilor a solicitat penalti. Sase minute mai tarziu, Lucian Sanmartean deschide scorul la capatul unei faze frumoase de atac, insa reusita veteranului in varsta de 34 de ani a fost anulata corect pentru o pozitie de offside.

Golul care a adus titlul in Ghencea a fost marcat in prelungirile primei reprize de Andrei Prepelita. Mijlocasul a punctat cu o lovitura de cap din sase metri, fara sperante pentru Veselovsky.

Rezultatele de joi:

FC Brasov - Corona Brasov 1-0

Pandurii - Viitorul 1-1

Otelul Galati - Poli Timisoara 1-0

U Cluj - Steaua 0-1

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
631

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
735

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...