Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Madrid
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Mutua Masters Madrid dupa ce a invins-o pe Sabine Lisicki din Germania, scor 5-7, 6-3, 6-2.

Primul set a inceput extrem de spectaculos, cu un break reusit de Sabine Lisicki si o revenire imediata din partea Simonei Halep, care a egalat la doi. S-a continuat cu un joc echilibrat, in care ambele sportive si-au castigat serviciul, insa Simona Halep a clacat in primul moment psihologic.

La 6-5 pentru Lisicki, Halep nu a reusit sa duca setul la tie-break, nemtoaica a facut break si a castigat astfel primul set cu 7-5. Setul secund a inceput tot sub semnul echilibrului, numai ca Halep a facut un break vital in game-ul al saptelea, iar apoi a castigat cu 6-3, dupa inca un break, trimitand astfel meciul in decisiv.

In decisiv, Halep a continuat forma buna si nu i-a dat nicio sansa lui Lisicki, obtinand calificarea in faza urmatoare. In sferturile de finala, Simona Halep o va intalni pe Ana Ivanovici din Serbia, intr-un meci ce va fi programat, cel mai probabil, vineri seara.

Daca se va califica in semifinale, Simona Halep va avea o misiune infernala, urmand sa o intalneasca pe castigatoarea duelului dintre Serena Williams si Petra Kvitova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
89

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
149

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
24

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...