Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

Vineri, 24 mai, CS Mioveni va juca returul barajului de menținere/ promovare în SuperLiga României, contra FC Botoșani, pe teren propriu, după ce în tur moldovenii s-au impus la limită, cu un gol marcat în prelungiri, scor 1-0.

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.

Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, potrivit lui Constantin Schumacher, a fost cerere mare de bilete, semn că stadionul din Mioveni, cu o capacitate de 10.000 de locuri, va fi plin.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună. Trebuie să încercăm să nu mai facem erorile din tur. Băieții s-au pregătit cum trebuie, sunt mândru de ei și sper ca la finalul meciului să fim cei care se vor bucura de victorie. Nu va fi un meci ușor, fiecare echipă își face strategia, dar eu sper ca strategia noastră să fie cea mai bună. Oamenii care vor veni în tribune să vadă un meci frumos, iar la final să câștigăm!

Rezultatul din tur nu prea ne-a convenit, am avut și noi șansele noastre, dar știm că jucăm cu o echipă bună, care își dorește să rămână în Liga 1. Abia așteptăm să înceapă meciul, suntem conectați, știm ce ne așteaptă, sperăm ca lumea să vină la meci, să ne susțină din secunda unu până la final.

Indiferent de rezultat, suporterii trebuie să fie mândri de jucători. Sper să avem ocazii, să fim periculoși, să profităm de spații, pentru că e important și să nu primim gol, iar apoi vedem ce va fi.

Până la urmă Botoșani e o echipă de Liga 1, are jucători de calitate, care pasează foarte bine, Mailat, Ofosu, jucători cu experiență, cu sute de meciuri în Liga 1. E un meci în care strategia e foarte importantă. Echipa mea știe ce are de făcut, vom vedea la începutul jocului cum vom arăta, pentru că nu trebuie să ne avântăm.

Cum au dat ei gol în minutul 90+3, în tur, așa putem să dăm și noi! Putem să facem acest lucru, iar din acest motiv trebuie să avem grijă în defensivă”, a declarat Constantin Schumacher la conferința de presă premergătoare returului barajului de menținere/ promovare dintre FC Botoșani și CS Mioveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei bărbați din județul Botoșani s-au ales cu amenzi uriașe, după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă!

astăzi, 11:23
87

Trei persoane au fost amendate de jandarmi, ieri dimineață, cu câte 20.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind regimul produselor accizabile.Pe lângă sancțiunile prim...

766 de misiuni ale pompierilor din Coțușca în primul an de activitate!

astăzi, 10:07
100

În primul an de activitate, aceștia au gestionat 766 misiuni, care au vizat stingerea a 14 incendii, acordarea primului ajutor calificat și transportul la spital a unui număr de 625 de persoa...

Elevi din Botoșani premiați la un concurs de matematică în Suceava!

astăzi, 08:59
317

Colegiul Tehnic din Rădăuți a găzduit, în luna mai, ediția a XXIII-a Concursului Interjudețean de Matematică „Spiru Haret”, una dintre cele mai renumite competiții susținute...