Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Mă interesează să continuăm în Liga 1, nu mă interesează scorul sau cum vom evolua”

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Mă interesează să continuăm în Liga 1, nu mă interesează scorul sau cum vom evolua”

 Bogdan Andone  Foto: liga2.prosport.ro

FC Botoșani se află într-un moment de cumpănă în acest sezon de SuperLiga României, riscând să retrogradeze în Liga 2, de unde a promovat în urmă cu mai bine de 10 ani, în vara lui 2013. Trebuie să obțină un rezultat pozitiv în returul barajului de menținere/ promovare, după ce în tur a câștigat cu 1-0.

FC Botoșani dispută astăzi returul barajului care o poate menține în prima divizie.

FC Botoșani, la un meci de menținerea în prima ligă

La conferința de presă premergătoare întâlnirii, Bogdan Andone a vorbit despre cum vede acest moment al echipei, chiar dacă înainte ca el să fie numit antrenor nimeni nu mai dădea șanse clubului din Moldova să se salveze direct. Vrea determinare din partea jucătorilor săi, să fie concentrați pentru că dubla nu e jucată, mai ales că în tur a fost un rezultat la limită.

În ciuda faptului că e vorba de o formație dintr-un eșalon inferior, antrenorul Botoșaniului a afirmat că returul va fi unul dificil, în care orice se poate întâmpla. Nu va trata cu superioritate CS Mioveni, despre care a afirmat că își va juca șansa și va încerca să facă surpriza, scrie liga2.prosport.ro.

Bogdan Andone a prefațat returul CS Mioveni – FC Botoșani

Pe entuziasmul unei surprize majore mizează și Constantin Schumacher înaintea întâlnirii, în speranța că jucătorii săi vor bifa revenirea în SuperLiga României după un singur sezon în Liga 2.

”Va trebui să profităm de experiență, pe care o avem ca jucători de Liga 1, și să gestionăm bine jocul, să continuăm în prima ligă. Fanii trebuie să aibă încredere în noi, băieții au dat tot ce au putut în tur, când au marcat pe final. Dacă reușeam să marcăm mai repede, cu siguranță ar fi decurs diferit jocul”, a afirmat Bogdan Andone înaintea returului de la Mioveni.

FC Botoșani vrea cu orice preț să continue în SuperLiga

Și de această dată, la fel ca înaintea jocului tur, Bogdan Andone a declarat că vrea victorie la finalul celor două manșe, din care a mai rămas returul, și că nu îl interesează scorul final, dar nici impresia artistică pe care o va lăsa FC Botoșani.

Din experiențele de până acum, atât din poziția de jucător cât și din poziția de antrenor, a înțeles că oricând se pot întâmpla surprize în fotbal.

”Vom vedea la ora jocului ce soluții voi alege, ce soluții voi avea, pentru că trebuie să câștigăm! Mă interesează să continuăm în Liga 1, nu mă interesează scorul sau cum vom evolua. Știm echipa din Mioveni, jucătorii, pe mulți îi cunosc de la Liga 2, așa că știu caracteristicile fiecăruia. Fotbalul e fotbal, dar sper să nu fie o surpriză neplăcută pentru noi ziua de vineri. Sper să facem un meci bun, să rămânem în Liga 1”, a mai afirmat Bogdan Andone.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune: Județul Botoșani are încă un tezaur uman viu!

Joi, 20 Iunie 2024
191

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) din Botoșani vine cu vești bune pentru județul Botoșani: încă un tezaur uman viu se alătură „port...

Comercianții din piețe vor fi obligați să accepte și plata cu cardul, ce amenzi riscă în caz contrar!

Joi, 20 Iunie 2024
150

Din 16 iunie, firmele, PFA-urile și întreprinderile individuale sunt nevoite să ofere clienților posibilitatea de a plăti online pentru bunurile și serviciile achiziționate.Prin aceast...

Bătaie de pomină pe terasa unui bar din Botoșani, victima a plecat fără bani și bătută!

Joi, 20 Iunie 2024
1399

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui t&acir...