Sportivii de la Kokoro Botoșani s-au făcut remarcați prin prestațiile susținute la o importantă competiție de la Piatra Neamț (fotogalerie)

Sportivii de la Kokoro Botoșani s-au făcut remarcați prin prestațiile susținute la o importantă competiție de la Piatra Neamț (fotogalerie)

Zece sportivi ai Clubului Sportiv Kokoro Botoșani s-au făcut remarcați, sâmbătă, 26 martie, prin prestațiile sportive susținute în cadrul competiției „Ștefan cel Mare”, de la Piatra Neamț.

La acest eveniment sportiv, aflat la a VI-a ediție, au fost înscriși un număr de 320 de sportivi din 20 de cluburi din România și Republica Moldova. Cupa „Ștefan cel Mare” a fost organizată de către clubul sportiv Senshi Karate din Piatra Neamț.

De la Botoșani au plecat, dis de dimineață, un număr de cinci sportivi înscriși la categoria celor avansați și cinci care au dorit să fie prima lor participare la o competiție de kumite, adică o luptă cu un adversar, optând așadar pentru înscrierea în grupa începătorilor.

„După o lungă perioadă de pauză competițională, cauzată de restricțiile impuse de pandemia de Covid-19, din această lună avem, în sfârșit, posibilitatea să concurăm fără teama de virus, ci doar emoțiile pe care orice sportiv le avea înainte de pandemie, cele firești și frumoase. Deși emoțiile au fost foarte mari și la genul acesta de competiție petrecem câte 8 – 9 ore în sala unde se desfășoară evenimentul, fapt ce poate fi neplăcut și obositor, am reușit să trecem cu bine peste toate și să ne bucurăm de ceea ce contează, de fapt, atunci când venim să luptăm într-o competiție. Și anume să ne întoarcem acasă mai experimentați și să luăm tot ce e mai bun din fiecare eveniment național sau internațional la care participăm”, a declarat Mihai Pușcașu, președintele Clubului Sportiv Kokoro Botoșani.

Nivelul de pregătire al sportivilor care au participat a fost unul ridicat, însă clubul Kokoro a reușit să se facă remarcat prin sportivii care au urcat pe podium astfel:

1. Coriciuc Alexandru (dojo Siret) locul 1

2. Parascan Alexandru (dojo Siret) locul 1

3. Coriciuc Florin (dojo Siret) locul 2

4. Oleniuc Teodora (dojo Siret) locul 2

5. Robu Rareș (dojo Tineret Botoșani) locul 3

6. Bălan Vlăduț (dojo Săveni) - loc 4 la seniori

7. Damian Darius - participare

8. Nenișcu Iannis - participare

9. Piora David - participare

10. Ciobanu Denis - participare.

Dintre cei care au urcat pe podium, sportivul Vlăduț Bălan a avut una dintre cele mai bune prestații din întregul lot, deși nu a prins loc pe podium. A lăsat o impresie extrem de plăcută în rândul arbitrilor și celorlalți instructori prezenți.

„Sperăm ca aceste rezultate să fie doar începutul unui lung șir pe care ni le-am propus pentru acest an, mai ales că până la următoarea competiție mai este foarte puțin timp. Pe această cale vreau să îi felicit, din nou, pe toți sportivii participanți, pe antrenorul meu secund și pe toți părinții care susțin aceste evenimente din punct de vedere financiar, cât și cu încrederea cu care ne onorează prin faptul că de atâția ani își trimit copiii la cursurile noastre”, a adăugat Mihai Pușcașu.

Următorul eveniment sportiv la care Clubul Kokoro va fi prezent va fi pe 9 aprilie, la Bacău.

Clubul Sportiv Kokoro Botoșani are înscriși în secțiile deschise în orașele Botoșani, Săveni și Siret, copii cu vârste de peste patru ani. Pentru mai multe informații despre programul antrenamentelor și evenimentele desfășurate de aceștia puteți accesa pagina de Facebook CS KOKORO BOTOȘANI.














 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 18:30
397

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 16:27
183

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
744

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...