Sepsi OSK - Universitatea Craiova astăzi, de la ora 19:00

Sepsi OSK - Universitatea Craiova astăzi, de la ora 19:00

   sursa:primasport.ro

Sepsi și Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară în etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
Sepsi este pe locul șase în clasament, cu un total de 27 de puncte și vine după o victorie împotriva celor de la Rapid, scor 1-0.
A fost al treilea meci consecutiv fără înfrângere pentru covăsneni după cele două remize obținute cu CFR și Farul, ambele pe teren propriu.
„În primul rând, aș vrea să-mi felicit echipa pentru jocul bun din ultimul meci, cu Rapid. Din păcate, în decurs de o săptămână s-au accidentat doi jucători, Bogdan Oteliță și Nicolae Păun, cel din urmă suferind o ruptură de ligamente și nu va mai putea juca în acest sezon. Atitudinea jucătorilor este una pozitivă, sunt motivați”, a declarat Bernd Storck înaintea partidei de astăzi.

După patru etape jucate în play-off, Universitatea Craiova se află pe locul trei, cu 31 de puncte.
Formația antrenată în prezent de Costel Gâlcă a bifat două victorii, cu CFR și Rapid, și două înfrângeri, cu FCSB și Farul.
„Cu siguranță că n-o să fie un meci ușor pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult. Eu îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul 2, să ne batem pentru locul 2, acesta e lucrul cel mai important pentru club și pentru mine.”, a declarat noul antrenor al craiovenilor.

Sepsi și Universitatea Craiova  s-au mai întâlnit în Superligă de 20 ori, de şase ori au câştigat covăsnenii, de nouă ori s-au impus craiovenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din campionat a fost în data de 4 februarie 2024, Sepsi OSK-U Craiova, scor 1-3.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Sepsi OSK - Universitatea Craiova, echipe probabile:

Sepsi OSK: Niczuly - Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu - Aganovic - R. Varga, Kallaku, Alimi, Fl. Ștefan - Safranko
Rezerve: Dinu Moldovan, Cedo, Ștefănescu, Batzula, Kevin Varga, Rondon, Rodriguez, Debeljuh
Absenți: N. Păun, Oteliță (accidentați), Cosmin Matei (indisponibil)
Antrenor: Bernd Storck

CSU Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu - A. Crețu, Houri, Mekvabishvili - Baiaram, Markovic, A. Ivan
Rezerve: Lazar, Goga, Cîmpanu, Mateiu, Ndong, Soiri, Koljic, Blesa, Zajkov, R. Silva, Bană, Danciu, Gașpăr
Absenți: Mitriță, Screciu (accidentați), Căpățînă (suspendat), Kozulj (indisponibil)
Antrenor: Costel Gâlcă

Sepsi OSK - Universitatea Craiova se va disputa astăzi, 21 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul "Sepsi Arena" din Sfântu Gheorghe.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
269

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
418

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
560

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...