Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

FC Botoșani nu avea până în etapa 21 nicio victorie.

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse să se salveze de la retrogradare, deși începutul sezonului se anunța a fi unul dificil.

Amintim că FC Botoșani nu avea, până în etapa 21, nicio victorie.

Echipa este însă foarte motivată. După ce a câștiga doua meciuri la rând pe teren propriu, ambele cu echipe implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, cu Poli Iași, 2-1, și FCU Craiova, 4-1, trupa lui Bogdan Andone a a fost aproape să câștige și la Sibiu.

Sebastian Mailat a dat singurul gol al nostru. Revenit după o accidentare ce l-a ținut aproape un an departe de teren, acesta și-a arătat clasa: a driblat mai mulți adversari, inclusiv portarul advers, și a punctat, ajungând la două etape consecutive cu gol. Era minutul 61 când acesta marca.Anterior, Hermannstadt rămăsese în 10, după ce Murgia a fost eliminat direct în minutul 24. Nu a fost însă cu noroc, deoarece Neguț a egalat în minutele de prelungiri.
Victoria ar fi fost foarte importantă, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, Iftime a spus că echipa are nevoie de patru victorii acasă și una în deplasare, pentru a se salva. Momentan, Bogdan Andone este în obiectiv: trebuie să le bată pe Dinamo și Voluntari acasă, dar și pe una dintre Petrolul sau Otelul în deplasare.

Să câștigăm acasă toate meciurile și încă un meci în deplasare. Asta este matematica punctelor. Suntem într-o luptă cu ceilalți și trebuie să fim foarte atenți. Nici nu pot să mă bucur. Sunt atât de obosit de două luni încât nici nu mai știu cum e cu fotbalul", a spus Iftime, acum câteva săptămâni.
Echipele de start:
Hermannstadt: Căbuz – Opruț, Bejan, Găman, Butean – Ianis Stoica, Mino Sota, Murgia, Balaure – Paraschiv, Gabi Iancu.
Rezerve: Muțiu, Pop, Medina, Ionuț Stoica, Antoche, Dragoș Iancu, Neguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca.
Antrenor: Marius Măldărășanu
FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Petro, Dican, Ferreira – Florescu, Lopez, Mitrov
Rezerve: Kukic, Celea, Șeroni, Gligor, David, Fipip, Kaprof, Fulop, Mailat, Ofosu, Margiotta.
Antrenor: Bogdan Andone

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
88

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
117

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
182

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...