FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

   sursa:digisport.ro

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.
Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, loc direct retrogradabil, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo e cu o poziție mai sus, pe loc de baraj, cu 20 de puncte.

Etapa anterioară ambele echipe au fost egalate pe final de meci, Botoșaniul la Hermannstadt (1-1), iar Dinamo la FCU Craiova (tot 1-1).
Dacă bifează victoria astăzi, FC Botoșani ar urca în clasament peste Dinamo și ar egala la puncte echipele Voluntari și Poli Iași.
”Un nou meci important, suntem obișnuiți. Practic toate meciurile noastre au fost la fel pentru noi în această primăvară. Întâlnim  o echipă bună, o echipă cu calitate foarte bună, o echipă care este, să spun, într-o situație similară cu noi, dar trebuie să ajungem la ora jocului concentrați, motivați, proaspeți, din punct de vedere fizic și mental, și e clar că trebuie să facem totul pentru a câștiga jocul.”, a precizat antrenorul celor de la FC Botoșani.

Formația antrenată de Zeljko Kopic a bifat două înfrângeri, cu Oțelul și Hermannstadt, două remize și o singura victorie, în meciul cu Poli Iași.
"Este un meci important cu FC Botoşani. Este o echipă care a făcut meciuri bune în ultima perioadă, a obţinut rezultate pozitive, aşa că ne aşteaptă un joc greu.  Pentru noi în etapa trecută a fost un moment greu când am fost egalaţi în prelungiri de Craiova, chiar dacă am controlat partida. Nu am senzaţia că echipei îi e frică de prelungiri, jucăm un fotbal bun. Dacă ne era frică, nu aveam ocazii. Dar noi la 1-0 cu Craiova puteam să mai marcăm”, a declarat Zeljko Kopic înaintea partidei cu FC Botoșani.

FC Botoșani și Dinamo s-au mai întâlnit în Superligă de 25 de ori, fiecare şi-a trecut în cont câte 10 victorii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă confruntare din campionat a fost în data de 18 decembrie 2023, FC Botoşani-Dinamo, scor 0-2.

FC Botoșani - Dinamo, echipe probabile:

FC Botoșani: Ducan - Petro, Sadiku, A. Miron, Țigănașu - Benzar, Dican, Aldair - Ed. Florescu, E. Lopez, Mailat
Rezerve: Kukic, Celea, G. David, Kaprof, I. Filip, Gligor, Margiotta, Șeroni, L. Fulop, Ofosu, Mitrov
Antrenor: Bogdan Andone

Dinamo: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu - Milanov, Goncalo, Politic
Rezerve: Railean, R. Grigore, C. Costin, N. Roșu, Amzăr, D. Iglesias, Abdallah, Selmani, P. Neagu, D. Irimia, Bani
Antrenor: Zeljko Kopic

FC Botoșani – Dinamo se va disputa astăzi, 23 aprilie, de la ora 19:30, pe stadionul "Municipal" din Botoșani.
Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
317

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...