Se schimbă garda! Noul președinte de la FC Argeș a pus ochii pe Bogdan Andone

Dani Coman și-a ales destinația. Merge la o echipă de mare tradiție și vrea să aducă cu el un antrenor din Superliga. Mai exact pe Bogdan Andone!

Se schimbă garda! Noul președinte de la FC Argeș a pus ochii pe Bogdan Andone

 Bogdan Andone  

Schimbări mari la FC Argeș, în perioada următoare. Clubul din Pitești a avut parte de un sezon dezamăgitor, în care nu a prins nici play-off-ul Ligii secunde. De aceea conducerea din Trivale ia măsuri radicale: Dani Coman va fi noul președinte al grupării, iar acesta dorește aducerea unui antrenor din Superliga.

Eugen Neagoe nu a adus plusul așteptat de conducătorii și suporterii celor de la FC Argeș, de aceea s-a decis despărțirea de fostul tehnician al Craiovei.

Se schimbă garda la FC Argeș

Oamenii de decizie de la FC Argeș au reușit să îl convingă pe Dani Coman să se întaorcă la clubul lui de suflet. Sursele iAMsport.ro au aflat că noul președinte va fi instalat în funcție joi și urmează instalarea antrenorului cu care FC Argeș va ataca promovarea.

Favorit pare să fie Bogdan Andone, antrenorul cae a impresionat în acest play-out, la FC Botoșani. Acesta a preluat o echipă ca și retrogradată și a reusșit să o ducă la baraj. Dacă va trece cu bine de manșa retur, contra celor de la Mioveni, va menține echipa moldoveană în prima ligă.

Și Nicolae Dică este o opțiune pentru noul președinte. Coman încă nu s-a hotărât și va lua o decizie cât mai repede cu putință.

Citește și Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cercuri pastorale și conferințe desfășurate în bisericile din Botoșani!

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
264

Primul astfel de eveniment va avea loc duminică, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Pădureni. Acolo se va desfășura întâlnirea Cercului Pastor...

Lucian Vasiliu, laureatul Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opera Omnia la Botoșani! (Foto)

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
177

Astfel, juriul a decis ca Premiul să îi fie acordat poetului Lucian Vasiliu.Lucian Vasiliu, născut pe 8 ianuarie 1954, în comuna Puieşti, județul Vaslui, a debutat în 1981 cu...

România - Ucraina, luni de la ora 16:00

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
117

Campionatul European de Fotbal - EURO 2024 a început la München vineri, 14 iunie, cu meciul de deschidere dintre naționala Germaniei și cea a Scoției.Competiția aduce la start 24 de...