Se schimbă garda! Noul președinte de la FC Argeș a pus ochii pe Bogdan Andone

Dani Coman și-a ales destinația. Merge la o echipă de mare tradiție și vrea să aducă cu el un antrenor din Superliga. Mai exact pe Bogdan Andone!

Se schimbă garda! Noul președinte de la FC Argeș a pus ochii pe Bogdan Andone

 Bogdan Andone  

Schimbări mari la FC Argeș, în perioada următoare. Clubul din Pitești a avut parte de un sezon dezamăgitor, în care nu a prins nici play-off-ul Ligii secunde. De aceea conducerea din Trivale ia măsuri radicale: Dani Coman va fi noul președinte al grupării, iar acesta dorește aducerea unui antrenor din Superliga.

Eugen Neagoe nu a adus plusul așteptat de conducătorii și suporterii celor de la FC Argeș, de aceea s-a decis despărțirea de fostul tehnician al Craiovei.

Se schimbă garda la FC Argeș

Oamenii de decizie de la FC Argeș au reușit să îl convingă pe Dani Coman să se întaorcă la clubul lui de suflet. Sursele iAMsport.ro au aflat că noul președinte va fi instalat în funcție joi și urmează instalarea antrenorului cu care FC Argeș va ataca promovarea.

Favorit pare să fie Bogdan Andone, antrenorul cae a impresionat în acest play-out, la FC Botoșani. Acesta a preluat o echipă ca și retrogradată și a reusșit să o ducă la baraj. Dacă va trece cu bine de manșa retur, contra celor de la Mioveni, va menține echipa moldoveană în prima ligă.

Și Nicolae Dică este o opțiune pentru noul președinte. Coman încă nu s-a hotărât și va lua o decizie cât mai repede cu putință.

Citește și Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
741

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
107

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
843

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...