Reușește FC Botoșani o nouă surpriză și în Bănie?

Duminică, 20 octombrie, începând cu ora 16:00, este programată partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, în cadrul rundei cu numărul 13 din Superliga.
Pe lista cu meciuri azi - 20 octombrie - se află și El Clasico de România. Duelul dintre Dinamo București și FCSB se joacă de la ora 21:00 și le găsește pe cele două formații în formă bună, astfel că se anunță spectacol total.
În ceea ce privește partida de pe Ion Oblemenco, oltenii pornesc cu prima șansă, casele de pariuri oferind o cotă de 1.42 pentru o victorie destul de probabilă. Remiza este cotată cu 4.85, în timp ce un eventual succes al oaspeților are o cotă mai mult decât atractivă 8.00.

Cotă atractivă pentru minim un punct obținut de moldoveni

Pentru minim un punct obținut de către FC Botoșani în Bănie (X2), cota la pariuri este 3.00. Înainte de întreruperea campionatului, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a reușit o victorie importantă pe teren propriu, 2-0 cu Rapid București.
După o primă repriză echilibrată în care cele două formații și-au împărțit perioadele de dominare, FC Botoșani a deschis scorul în minutul 52, prin Chica-Rosa. Apoi, în minutul 90, moldovenii și-au dublat avantajul prin Aldair – cel care a fost servit perfect de Mouaddib. La finalul partidei, antrenorul echipei a declarat:
„Suntem fericiți pentru cele trei puncte. Mă bucur pentru atitudinea pe care au avut-o băieții. A trecut mult timp de când nu ne-am mai bucurat. De la meciul cu UTA nu am mai reușit să gustăm din pocalul bucuriei, de aceea mă bucur foarte mult pentru noi. Am avut și șansă pentru că Rapid a avut destule ocazii de a marca. Am avut și un portar bun.
Giannis a deviat în prima repriză mingea în bară și a dat siguranță. Trebuie felicitați toți jucătorii pentru că au respectat tot ce am făcut la antrenament. Azi ne-a ieșit! Nu este ușor când ești pe ultimul loc în clasament. Nu am făcut meciuri rele cu Dinamo și Gloria Buzău, dar nu am reușit să câștigăm. Puteam să avem patru puncte în plus de când am venit eu la echipă. Am avut însă multe greșeli individuale”

A fost o victorie care le-a ridicat moralul jucătorilor, ce speră să realizeze o nouă surpriză, de această dată pe Stadionul Ion Oblemenco. FC Botoșani se află pe locul 15 în clasamentul Superligii României, având 11 puncte acumulate. Trupa din Moldova a marcat de 12 ori în 11 dueluri și a încasat 19 goluri.

Formă slabă pentru Universitatea Craiova

Pauza competițională a sosit la fix pentru Universitatea Craiova, care reușise o singură victorie în 6 etape de campionat, 3-0 cu Unirea Slobozia. Oltenii au pierdut cu Dinamo București și Poli Iași, 1-2 respectiv 0-2. În ultima etapă, elevii lui Constantin Gâlcă s-au deplasat la Galați, acolo unde au obținut doar o remiză.
Trupa lui Dorinel Munteanu a deschis scorul în minutul 5 prin Juric, în timp ce Baiaram a reușit să egaleze în minutul 14, din pasa lui Badelj. După pauză, Craiova a expediat un singur șut pe spațiul porții apărate de Popescu și a beneficiat de o singură lovitură de colț. Fără folos însă, deoarece tabela de marcaj nu a mai fost modificată.

În 2021, FC Botoșani reușea nu una ci două victorii în fieful Universității Craiova. Pe 9 mai, moldovenii marcau de 3 ori, într-o victorie cu scorul de 3-2. Apoi, pe data de 1 august, Hervin Ongenda și Papa aduceau un succes în Bănie – scor 2-1. Atunci Gustavo deschidea scorul pentru gazde înainte de pauză, iar cei doi jucători menționați anterior întorceau rezultatul în minutele 49 respectiv 53. De atunci, oaspeții au cedat de 3 ori pe acest teren - 2-0, 1-0 și 5-1.

În ultima deplasare din acest sezon – la Dinamo București – FC Botoșani a marcat nu mai puțin de 2 goluri. Fulop a punctat pentru 2-1 în minutul 76, iar E. Florescu a egalat din penalty, în minutul 85. Reușesc din nou moldovenii să modifice tabela de marcaj de minim 2 ori și contra Universității Craiova? Cota la pariuri pentru un astfel de scenariu este de 4.80.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amplă acțiune de prevenție desfășurată de polițiștii rutieri din tot județul Botoșani! (foto, video)

astăzi, 19:10

Astăzi, polițiștii rutieri desfășoară o amplă activitate de prevenire a accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare abateri ale pietonilor, neacordarea priorității de trecere pietoni...

Campanie ITM Botoșani: Ce obligații au angajatorii!

astăzi, 18:30

Acest document aduce informații necesare despre perioada de activitate a salariatului, în cadrul angajatorului și cuprinde următoarele elemente: datele de identificare ale salariatului, datel...

Zeci de incendii au făcut ravagii în gospodăriile din Botoșani: Recomandările ISU! (video)

astăzi, 18:00

În multe dintre cazuri, aceste evenimente au lăsat în urmă și pagube însemnate ce ar fi putut fi evitate dacă cetățenii ar fi respectat sfaturile menite să le protejeze, at&ac...