Concluzia lui Liviu Ciobotariu, după Dinamo - FC Botoșani 2-2!

FC Botoșani a remizat, în deplasare, scor 2-2, cu Dinamo, într-un meci din cadrul etapei a 11-a din SuperLiga.

Pentru „Câinii Roșii” au marcat Astrit Selmani (minutul 28) și Dennis Politic (minutul 71), în timp ce pentru moldoveni au înscris Lorand Fulop (minutul 77) și Eduard Florescu (minutul 85).

Liviu Ciobotariu: „Pe final cred că puteam să și câștigăm”

La flash-interviul susținut după acest meci, Liviu Ciobotariu (53 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, și-a felicitat elevii pentru că au plecat neînvinși de pe stadionul Arcul de Triumf, după ce dinamoviștii au condus pe tabelă cu 2-0.

Însă, tehnicianul a ținut să le reproșeze jucătorilor săi din compartimentul defensiv că nu au reușit să-și blocheze adversarii și le-au permis acestora să marcheze două goluri din două șuturi expediate pe spațiul porții lui Eduard Pap, scrie Digi Sport.

În a doua repriză am controlat jocul, Dinamo a avut un singur contraatac și a marcat gol. Îi felicit pe jucători că au întors scorul de la 0-2 la 2-2. Sunt dezamăgit că repetăm aceleași greșeli ca în meciurile anterioare și nu este ok. Primim două goluri când adversarul are doar două șuturi pe poartă. Trebuie să muncim mai mult. Sunt mulțumit și cu acest egal, mai ales când ești condus cu 0-2. Pe final cred că puteam să și câștigăm.

Suntem într-un progres în ceea ce înseamnă posesia balonului. Suntem într-un proges în ceea ce înseamnă faza de atac, ducem minge spre poartă, marcăm. Avem șanse să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Ciobotariu, la flash-interviu.

Totodată, Liviu Ciobotariu a ținut să-i felicite pe suporterii lui Dinamo, care au umplut tribunele stadionului Arcul de Triumf și și-au încurajat echipa favorită pe toată durata partidei.

Este o atmosferă senzațională, te simți fotbalist când joci pe un stadion plin, colorat alb-roșu. Vreau să-i felicit pe suporterii lui Dinamo pentru cum și-au încurajat echipa, sunt fenomenali”, a mai spus tehnicianul celor de la FC Botoșani.

În urma acestui rezultat înregistrat pe stadionul Arcul de Triumf, FC Botoșani se află pe locul al 15-lea al SuperLigii (penultimul), cu 8 puncte acumulate după 10 runde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...