Pompierii din Botoșani, campioni la minifotbal pe Moldova (fotogalerie)

Pompierii din Botoșani, campioni la minifotbal pe Moldova (fotogalerie)

Peste 60 de pompieri din Moldova s-au întrecut, în ultimele două zile, pe Baza Sportivă Junior Arena Botoșani, pentru a obține calificarea în etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediția 2023.

Etapa zonală a competiției, organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România – Sucursala Botoșani și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani, a aliniat la start șase echipe formate din pompieri de la I.S.U. Iași, Bacău, Neamț, Vaslui, Suceava și Botoșani.

Pe „sintetic”, toate echipele au dat dovadă de rezistență fizică, motivație și dorința de a se autodepăși, la fel ca pe timpul acțiunilor de zi cu zi.

Pentru a-și asigura prezența în faza finală, salvatorii s-au duelat în 15 meciuri.     

În urma rezultatelor obținute, la etapa națională a competiției, care se va desfășura, în perioada 06 – 09 iunie 2023, tot la Botoșani, s-au calificat pompierii din Botoșani, Iași și Vaslui.

Cel mai bun jucător a fost desemnat soldat Andrei Covacel, de la ISU Vaslui, în timp ce titlul de cel mai bun portar a fost câștigat de sergent major Iulian Burduja – Porfireanu, din cadrul ISU Iași .

Soldatul Robert Baltariu de la ISU Botoșani, s-a remarcat ca fiind cel mai bun marcator.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează, anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

astăzi, 15:34
52

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

astăzi, 13:00
216

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
338

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...