Farul Constanța – FCSB, astăzi de la ora 21:00

Farul Constanța – FCSB, astăzi de la ora 21:00

Etapa cu numărul nouă a play-off-ului Superligii promite un meci foarte important, cel dintre Farul Constanța și FCSB.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Înaintea partidei de astăzi, dobrogenii se află pe locul întâi, cu 47 de puncte, în timp ce formația antrenată de Elias Charalambous se află pe locul 2, cu 46 de puncte.
Dacă obține victoria, FCSB are şanse foarte mari să ajungă în grupele Conference League.
Unsprezece victorii, două remize şi șase înfrângeri este palmaresul înregistrat în Superliga României de roş-albaştri, în postura de oaspeți, în acest sezon.

Farul Constanța a înregistrat în schimb șaisprezece reușite pe teren propriu; mai mult decât atât, jucătorii lui Gheorghe Hagi au marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele partide jucate acasă.
În actualul sezon, CFR a fost singura formație care a obținut o victorie pe terenul Farului, scor 0-3.

Disputa cea mai recentă din campionat dintre Farul și FCSB a avut loc pe 17 aprilie anul acesta și s-a încheiat cu victoria bucureștenilor, pe teren propriu (scor 2-1).
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Potrivit gsp.ro, Farul nu se va putea baza pe Denis Alibec pentru ultimele două etape din play-off, cu FCSB și cu CFR Cluj deoarece a fost eliminat direct în meciul cu CSU Craiova. Atacantul în vârstă de 32 de ani este de departe MVP-ul lui Gică Hagi: a fost determinant în 8 partide din acest campionat și a contribuit decisiv la 31% dintre golurile dobrogenilor.

Echipa probabilă pentru FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovici - Ovidiu Popescu, Șut, Olaru - Octavian Popescu, Compagno, Coman
Rezerve: Vlad, Pantea, Cordea, Miculescu, Omrani, Oaidă, Iulian Cristea, Radaslavescu, Nikolov

Echipa probabilă pentru Farul: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - Grameni, Nedelcu, Doukoure - Mazilu, Munteanu, Marins
Rezerve: Buzbuchi, Boli, Baravykas, Casap, N. Popescu, Morar, Sârbu, Sali, T. Băluță

FC Farul Constanța – FCSB se va disputa astăzi, pe Stadionul Central din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, începând cu ora 21:00.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
765

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...