Sport

SPORT Florin Andone s-a accidentat in cel mai bun moment al carierei

Wednesday, 21 December 2016

Aflat pe val in Spania, unde a marcat de sase ori in ultimele sase etape, Florin Andone s-a accidentat. 

Arbitrul Cristi Balaj a plâns înainte si după meciul Gaz Metan - Astra, ultimul din carierei!

Tuesday, 20 December 2016

Meciul Gaz Metan - Astra a fost ultimul pentru arbitrul din Baia Mare, chiar în anul în care a împlinit 45 de ani, limita de vârstă pe plan internaţional.

SPORT Leo Grozavu își atenționează jucătorii după înfrângerea cu Viitorul: "Asta vom face de la anul"

Tuesday, 20 December 2016

Antrenorul celor de la Botoșani, Leo Grozavu, a tras linie după prima parte a sezonului, pe care au terminat-o pe locul 8, și susține că în iarnă se vor schimba multe lucruri la echipă.

SPORT Jucătorii Botoșaniului trag linie după prima parte a sezonului: "Trebuie să ne schimbăm mentalitatea"

Tuesday, 20 December 2016

Mijlocașul celor de la FC Botoșani, Mihai Roman, speră ca echipa sa să-și revină după pauza de iarnă. 

Ne cinstim campionii: La mulți ani, DOINA IGNAT!

Tuesday, 20 December 2016

Doina Ignat s-a nascut pe 20 decembrie 1968, in localitatea Miorcani, judetul Botosani. Ramane in istoria sportului drept una dintre cele mai bune canotoare din lume. "Am copilărit la ţară, &i...

Final: Viitorul Constanta - FC Botosani 3-1! Botosanenii pierd, dupa ce au deschis scorul!

Monday, 19 December 2016

FC Botosani a fost invinsa cu scorul de 3-1, in meciul disputat la Constanta, cu Viitorul, in ultimul meci al etapei cu numarul 21 din Liga 1. Mihai Roman a deschis scorul chiar in secunda 9, dupa ...

Dao Botoșani a participat la Stagiul național de Qwan Ki Do și Co Vo Dao - FOTO

Monday, 19 December 2016

Dao Botoșani a participat la Stagiul național de Qwan Ki Do și Co Vo Dao, desfășurat la Iași, în perioada 17-18 decembrie 2016.

SPORT Cel mai bun arbitru roman va oficia ultimul meci din cariera! Scrisoarea emotionanta a lui Cristi Balaj: "Te rog, dragă suporter: Lupta-te, respecta si iubeste!"

Monday, 19 December 2016

Arbitrul Cristian Balaj va oficia, luni, ultimul meci din cariera. Confruntarea dintre Gaz Metan Medias si Astra Giurgiu va fi ultima pentru Cristi Balaj. 

Premiera in istoria fotbalului: Prima femeie care va juca intr-o echipa de barbati!

Monday, 19 December 2016

Este pentru prima data in istoria fotbaluilui cand o femeie va juca la nivel profesionist alaturi de barbati!

LIGA 1: Meci abandonat la pauza, din cauza terenului inghetat! Jucatorii de la Pandurii au refuzat sa mai intre pe gazon! Marius Avram a cazut de cateva ori! VIDEO

Monday, 19 December 2016

Meciul dintre ASA și Pandurii, care a durat doar 45 de minute din cauza abandonului gorjenilor, a oferit câteva imagini incredibile. Jucătorii și arbitrii au fost ca pe patinoar, având ...

SPORT Andrei Burca vrea cele trei puncte de la Constanta: "La Bacau aveam o vorba: Le lasam punctele pana in retur. Avem sanse"

Sunday, 18 December 2016

FC Botosani va juca luni seara, incepand cu ora 20:30, pe terenul celor de la Viitorul Constanta, in ultimul meci din cadrul etapei cu numarul 21 din Liga 1.

SPORT A fost accidentat 16 luni din ultimele 36! Dan Roman îşi povesteşte calvarul: "Am clacat. Am vrut să cer rezilierea şi să mă retrag"

Thursday, 15 December 2016

FC Botosani i-a purtat ghinion jucatorului Dan Roman, fost jucator al ros-alb-albastrilor, care s-a accidentat de 3 ori in cariera, toate in meciurile cu echipa noastra. Acesta a povestit pentru Prosp...