Sport

SPORT Radoslav Dimitrov, tot mai aproape de o alta echipa din Liga 1

Tuesday, 10 January 2017

FC Botosani se va desparti mai mult ca sigur de cei doi bulgari din lot, Plamen Iliev si Radoslav Dimitrov.

SPORT Primele transferuri realizate de FC Botosani! Botosanenii au adus un portar si un mijlocas!

Tuesday, 10 January 2017

FC Botosani a realizat marti dupa-amiaza primele transferuri din aceasta iarna. Dupa ce s-au despartit de Matulevicius, Fulop, Astafei si Ichim, oficialii FC Botosani au semnat astazi cu doi jucatori....

SPORT OFICIAL! Istvan Fulop a efectuat primul antrenament cu ungurii de la Diósgyőri VTK! Vezi cat va incasa FC Botosani! VIDEO

Tuesday, 10 January 2017

Fostul atacant al echipei FC Botosani, Istvan Fulop, a semnat deja un contract pentru o perioada de trei ani de zile cu formatia de pe locul 9 din Ungaria, Diósgyőri VTK.

SPORT FC Botoșani s-a mai despărțit de un atacant! Astafei pleacă în Malaezia!

Tuesday, 10 January 2017

Dupa Deivydas Matulevicius, un alt atacant s-a despartit deja de FC Botosani. Este vorba despre Victoras Astafei, cel care pleaca de la echipa dupa doar 6 luni.

SPORT FC Botoșani a finalizat programul meciurilor amicale din Turcia!

Tuesday, 10 January 2017

Staff-ul echipei FC Botosani a definitiva lista meciurilor amicale pe care jucatorii le vor sustine in cantonamentul din Antalya, Turcia.

SPORT FC Botoșani a testat cea mai nouă inovație în sport, aparută în România: NEUROTRACKER, aplicația ce antrenează creierul! FOTO, VIDEO

Sunday, 8 January 2017

FC Botosani este primul club din Liga 1 si al doilea din Romania, dupa FC Brasov, care a testat cea mai noua metoda de antrenament aparuta in tara noastra, dar existenta de ani buni in strainatate: NE...

SPORT Matulevicius a ajuns la un club de prima liga din Belgia!

Saturday, 7 January 2017

Lituanianul Deivydas Matulevicius, fostul atacant al echipei FC Botosani, a semnat un contract valabil pe o perioada de 6 luni de zile cu o echipa din prima liga din Belgia. Matulevicius a semnat c...

SPORT FC Botoșani merge la TAS, pentru a-l recupera pe Gonzalo Cabrera! Arabii nu au achitat transferul, ba chiar l-au vândut pe jucător în Malaezia!

Saturday, 7 January 2017

FC Botosani a declarat razboi arabilor de la Al-Faisaly, dupa ce acestia nu au mai platit cea dea doua transa de bani pentru transferul argentinianului Gonzalo Cabrera.

SPORT Leo Grozavu este nemulțumit de programul Ligii 1 și crede că vor fi amânări: "Nu există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie"

Thursday, 5 January 2017

Nu este pentru prima data cand antrenorul Leo Grozavu si-a manifestat nemultumirea fata de programul Ligii 1, campionatul urmand sa inceapa pe data de 4 februarie, mult prea devreme in opinia tehnicia...

SPORT FC Botoșani s-a reunit cu gândul la rușinea din finalul anului trecut! FOTO

Thursday, 5 January 2017

Jucatorii si staff-ul tehnic al echipei FC Botosani s-au reunit, joi dupa-amiaza, intalnirea avand loc la stadionul Municipal. 

SPORT Cea mai bună voleibalistă din Botoșani, un nou meci în naționala României: "Este o mândrie să ne reprezentăm țara"

Thursday, 5 January 2017

Nationala de volei a Romaniei U20 debuteaza joi seara, incepand cu ora 19:00, la calificarile pentru Campionatul Mondial de Volei, impotriva Estoniei.

SPORT Istvan Fulop, favorit la castigarea titlului de "Cel mai frumos gol marcat in 2016, in Liga 1" - VIDEO

Thursday, 5 January 2017

Golul marcat de jucatorul celor de la FC Botosani, Istvan Fulop, in meciul cu FC Voluntari, atunci cand a trimis cu efect, in vinclul portii aparate de Bornescu.