Botoşaniul poate pierde un jucător important în pauza de iarnă. Ciobotariu: "Are ofertă de a pleca"

 Botoşaniul poate pierde un jucător important în pauza de iarnă. Ciobotariu: "Are ofertă de a pleca"

FC Botoşani a pierdut partida cu FCSB, penultima înaintea puzei de iarnă, cu scorul de 3-1, în tapa a XX-a a Ligii 1. La finalul meciului, antrenorul botoşănenilor s-a declarat mulţumit de jocul echipei cu toate că rezultatul nu a fost cel scontat.

”Nu sunt mulţumi de rezultat, dar de joc sunt mulţumit pentru că echipa şi-a dorit, a arătat determinare şi cred că am avut o posesie mai bună ca a FCSB în partea secundă şi cred că puteam scoate mai mult dacă eram mai atenţi”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul partidei.

Echipele sunt nevoite să se antreneze pe terenuri acoperite de zăpadă, iar acest lucru se revarsă asupra evoluţiilor din meciurile oficiale, acuză Ciobotariu: ”E dificil pentru că terenuluri sunt cu zăpadă şi nu putem să ne antrenăm pe gazon normal, dar trebuie să ne adaptăm. Aşteptăm să jucăm şi ultima partida şi vedem ce va fi. După meciul cu Călăraşi ne vom aşeza la masă pentru că trebuie să completez echipa. Mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a acoperi unele posturi”.

Un atacant al Botoşaniului pregătit să plece în pauza iarnă

”Am înţeles că Fabrini are ofertă de a pleca. Dacă e ok pentru club o să încercăm să aducem un jucător pe acel post”, a mai spus Ciobotariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
239

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
106

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
117

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...