Sport

Antrenorii si capitanii au ales echipa ideala a Ligii 1: Iata cum arata

Wednesday, 21 June 2017

Antrenorii si capitanii echipelor din Liga 1 au votat echipa ideala a sezonului recent incheiat. Iar dintre cele 28 de voturi exprimate pentru fiecare post in parte au aparut si cateva surprize. Bu...

SPORT FC Botosani s-a despartit de Gabriel Vasvari! Fotbalistul a semnat cu ACS Poli Timisoara!

Wednesday, 21 June 2017

După aproape un deceniu în tricoul celor de la FC Botoşani, capitanul Gabriel Vasvari a schimbat echipa, dar nu şi liga, deoarece fotbalistul va continua pe prima scenă în Banat, ...

Situatie neasteptata in Liga 1: Nu s-a mai intamplat asta de acum 10 ani

Tuesday, 20 June 2017

Dintre cele 36 de tari din care au provenit strainii cu minute in editia 2016/2017, cei mai multi au reprezentat Croatia - 15, Brazilia - 13 si Portugalia - 9.

SPORT Fotbalistul venit de la Poli Iasi va avea un salariu de zece ori mai mare la FC Botosani: "Nu mai puteam sa vin cu bani de acasa"

Sunday, 18 June 2017

CSM Poli Iaşi a primit o lovitură dură din partea Botoşaniului. Ieşenii l-au pierdut gratis pe tânărul de doar 19 ani Marian Târşa, unul dintre cei mai promiţători jucători ai echipei din ...

SPORT Sanatatea Darabani a castigat primul meci de baraj, insa promovarea se joaca la Bacau

Sunday, 18 June 2017

Campioana Ligii a IV-a din Botosani, Sanatatea Darabani, a disputat sambata dupa-amiaza prima mansa a barajului de promovare in Liga a III-a, impotriva bacauanilor de la Viiorul Curita.

SPORT Olimpiu Morutan tot mai aproape de CFR Cluj! Botosanenii sunt aproape de a obtinue o suma uriasa!

Sunday, 18 June 2017

CFR Cluj este la un pas de a-l transfera pe Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani de la FC Botosani, pe care l-a dorit și Gigi Becali.

SPORT Un simbol al FC Botosani paraseste clubul dupa 13 ani! Andrei Patache a fost capitan la ultimul meci in tricoul botosanenilor! FOTO

Friday, 16 June 2017

Conducerea clubului FC Botosani, impreuna cu noul antrenor, Costel Enache, au decis sa renunte la fotbalistul care timp de 13 ani a imbracat tricoul ros-alb-albastru, din care 11 ani la echipa mare.

Poli Timisoara ramane in Liga 1! A castigat barajul cu UTA Arad cu scorul de 5-2!

Friday, 16 June 2017

ACS Poli Timisoara a castigat barajul cu UTA Batrana Doamna si va evolua in sezonul urmator in Liga 1. Dupa victoria cu 2-1 din prima mansa, Timisoara a castigat cu 3-1 si returul ce a avut loc in loc...

SPORT U21: Olimpiu Morutan, pasa de gol in meciul Romaniei cu Liechtenstein - VIDEO

Wednesday, 14 June 2017

Reprezentativa Under 21 a României a câștigat primul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2019, competiție ce va fi organizată de Italia și San Marino. 

SPORT Aflat in discutii cu FC Botosani, Andrei Dumitras a ales sa joace in Champions League!

Tuesday, 13 June 2017

Viitorul Constanta a anuntat pe site-ul oficial transferul botosaneanului Andrei Dumitras, ramas liber de contract dupa ce s-a despartit de CSU Craiova.

SPORT S-a lasat cu amenzi la meciul FC Botosani - Pandurii! Roman si Chiribici au fost suspendati!

Tuesday, 13 June 2017

Meciul din ultima etapa a Ligii 1, dintre FC Botosani si Pandurii Targu Jiu, scor 2-1, s-a lasat cu suspendari si cu amenzi.

SPORT FC Botosani a mai transferat doi jucatori! Popa vine sub forma de imprumut, iar un jucator de la Poli Iasi a semnat pe 5 ani! VIDEO

Tuesday, 13 June 2017

Dupa ce i-a transferat pe portarul Eduard Pap si mijlocasul Tiberiu Serediuc, conducerea FC Botosani a mai reusit inca doua transferuri.