CSU Suceava - CSM Botoșani 30-24! Sucevenii câștigă supremația Moldovei!

CSU Suceava - CSM Botoșani 30-24! Sucevenii câștigă supremația Moldovei!

CSM Botoșani pleacă răpusă de la Suceava, după ce au fost învinși de echipa orașului amintit anterior. Deși au început bine meciul, elevii lui Radu Roșu au pierdut ritmul jocului încă din prima repriză, CSU Suceava conducând partida din minutul 15 și până la final.

Partida a fost una tensionată, iar arbitrii clujeni delegați la aceasta partidă au făcut prăpăd în tabăra botoșăneană, împărțind eliminări după eliminări. Chiar și așa, pe teren, CSU Suceava a fost echipa mai bună.

La partida cu CSU Suceava au făcut deplasarea și un grup de 30 de copii din Frumușica care și-au susținut în cor favoriții pe toată durata partidei.

Meciul nu s-a terminat la finalul celor 60 de minute. Dacă în timpul partidei, galeria suceveană le-a arătat "elevilor" botoșăneni semne obscene, la vestiare a venit rândul celor din stafful Sucevean să demonstreze că suferă de "exces de bun simț". Aceștia l-au înjurat pe Florin Ciubotariu, fostul lor jucător, care "și-a rupt oasele" 3 sezoane pentru CSU și care a ridicat numele echipei, fiind apoi izgonit din tabăra Universității odată cu retrogradarea acestora.

În celălalt meci al zilei, Poli Iași a câștigat surprinzător cu CSU Galați.

În etapa viitoare, CSM Botoșani întâlnește formația CSU Târgoviște, sâmbătă, de la ora 15:30, la Sala Polivalentă. (Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
6

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
134

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...