Astăzi: CSU Suceava - CSM Botoșani! Nordul își caută regina handbalistică

Astăzi: CSU Suceava - CSM Botoșani! Nordul își caută regina handbalistică

CSU Suceava și CSM Botoșani se întâlnesc în cel mai tare meci din Divizia A. Cele două formații sunt considerate echipele cu cele mai mari șanse de a promova, astfel că meciul are o miză uriașă: câștigătoarea ar face un pas uriaș spre câștigarea seriei.

"Meciul tur a fost norocos pentru Suceava. Am condus tot meciul. Omogenitatea lotului nu este încă la 100%. Vom avea un autocar de 40 de locuri pentru suporteri. Jucătorii noștri sunt disciplinați. Va fi un meci echilibrat, dar sper să câștigăm. Ei trebuie să se obișnuiască că la Botoșani se face handbal. V-am spus, ei sunt favoriți, dar sper sa câștigăm. Îmi doresc să câștigăm ușor meciul", a declarat Cătălin Stoleru înaintea partidei.

După trei sezoane petrecute la CSU Suceava, Florin Ciubotariu a trecut "Siretul" și a ajuns la rivala CSM Botoșani. Astfel, partida va fi una specială pentru el, fiind adversar în sala pe care o numea până recent casă.

"Avem un lot de nivelul Diviziei A. Va fi un meci diferit fata de partida tur. Nu ne vor aștepta cu flori. Ei își doresc sa ne învingă, mai ales că au pierdut în cupa. La început campionatul, au declarat că nu au adversar în acesta serie, adică noi nu am fost luați în seama, dar noi am început sa le punem semne de întrebare, mai ales după meciul cu Steaua. Lucrurile s-au schimbat radical la Botoșani. Am avut ocazia de a câștiga în tur, dar puteam sa și pierdem. Mă aștept la un meci echilibrat", a declarat acesta.

Pentru acest meci, clubul CSM Botoșani a pus la dispoziția suporterilor un autocar de 40 de locuri. Totuși, 33 dintre acestea vor fi ocupate de elevii din comuna Frumușica, ce vor fi astfel răsplătiți pentru prestația făcută la meciul cu Poli Iași. Din surse am aflat că aceștia au pregătit și o coregrafie. Pe lângă cei 40 de suporteri "acreditați", se mai așteaptă ca în sală sa mai fie prezenți alte câteva zeci de botoșăneni.

"Meci tare cu Suceava, dar fără miză foarte mare: câștigăm, suntem pe primul loc, pierdem, rămânem pe doi, deci nu mă simt amenințat. Merg totuși cu intenția clară de a câștiga, iar pentru asta avem nevoie de concentrare, ambiție și nu în ultimul rând de ajutorul publicului botoșănean, care s-a anunțat în număr mare. Avem un moral bun, am lucrat bine săptămâna aceasta, am lucrat mult la coeziune, deci suntem pregătiți. Hai CSM BOTOSANI!", a spus și antrenorul botoșănenilor, Radu Roșu.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
472

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
641

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
753

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...