Nicolescu îi dă replica lui Iftime, după ce patronul de la Botoșani a spus că pune lacăt pe club dacă-l bate Dinamo!

Înaintea duelului ultimelor clasate, finanțatorul moldovenilor a anunțat că dacă echipa din ”Ștefan cel Mare” va triumfa, atunci va pune lacătul pe clubul său.

Nicolescu îi dă replica lui Iftime, după ce patronul de la Botoșani a spus că pune lacăt pe club dacă-l bate Dinamo!

 Andrei Nicolescu  Foto: Digisport

Andrei Nicolescu a venit cu replica pentru Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani.

”Știe să pună presiunea înaintea meciurilor”

Într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Valeriu Iftime. Administratorul special al celor de la Dinamo crede că declarațiile date de Valeriu Iftime au fost pentru a își motiva echipa.

”Știe să pună presiunea înaintea meciurilor, înaintea tranzacțiilor. Are acest talent și dumneavoastră îl apreciați. Nu pot s-o iau decât ca pe altă măsură prin care dânsul își capacitează suplimentar echipa și este normal”, a spus Nicolescu, potrivit DigiSport.

Botoșani este ”lanterna roșie” din Liga 1, cu doar 9 puncte, singura echipă din România care nu a obținut vreo victorie în acest sezon. De partea cealaltă, Dinamo e penultima, cu 10 puncte. ”Câinii” nu au mai câștigat de 13 meciuri și, în cazul în care vor obține un succes în runda următoare, Iftime a anunțat că e echipa sa va fi ca și retrogradată, iar el se va retrage, cel mai probabil, din conducerea clubului.

”Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele!”

”Ce să facem?! Fotbalul e un joc, câștigă unul, pierde altul. Până la urmă, dacă nu vom mai fi în Liga 1 nu va veni sfârșitul lumii, deși ar fi păcat, pentru noi. Cu Dinamo verificăm ultimul pașaport de a ne mai lupta în acest campionat. Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele! Dacă vom câștiga, nu înseamnă că ne putem salva, dar am avea o speranță, că putem juca mai bine. Totuși, FC Botoșani a făcut ceva prin fotbalul românesc în ultimii ani, jucătorii de aici nu s-au confruntat cu astfel de situații precum cea din acest sezon. Am vorbit cu Victor Dican (căpitanul echipei) și cu ceilalți, OK, nu suntem Manchester City, dar le-am atras atenția că pot intra în istoria negativă a clubului ca antieroi”, a spus Valeriu Iftime, potrivit GSP.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...