Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Sper să mă caute cineva din staff-ul naționalei. Da, mă gândesc la convocare!”

Eduard Florescu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) de la FC Botoșani, susține că speră să fie convocat la națională.

Florescu evoluează pentru ultima clasată, FC Botoșani, dar are cele mai bune cifre din carieră: 7 goluri și 4 pase decisive în 19 meciuri.

Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani: „Da, mă gândesc la convocare!”

Prezent la Jocurile Olimpice din 2020, disputate în 2021, piteșteanul își dorește să prindă un loc și la Campionatul European din Germania, scrie GSP.ro.

Orice jucător vrea să ajungă la națională, sunt conștient că sunt mulți fotbaliști foarte buni, cu calități, cu cifre, care n-au fost convocați până acum. Dar de ce să nu sper? Toți cei care s-au apucat de fotbal se gândesc la națională. Da, și eu mă gândesc la convocare!”, a declarat Florescu.

Mijlocașul e conștient că ar avea șanse mai mari să fie convocat de Edi Iordănescu în cazul în care în această iarnă ar prinde un transfer important.

„Dacă voi avea evoluții mult mai bune decât până acum și dacă voi juca la o altă echipă, mai importantă, cu siguranță vor crește șansele mele de a fi la națională”, a mai spus Florescu.

Am un exemplu: Sebastian Mailat, unul dintre golgheterii campionatului trecut. Și el își dorea foarte mult să ajungă la națională, dar n-a fost convocat și era foarte dezamăgit. Eu, personal, cred că merita, dar având în vedere că mai mereu am fost o echipă aflată mai jos în clasament... Asta a contat”, completează Florescu.

Nu m-a căutat nimeni din staff-ul naționalei până acum, sper ca pe viitor să mă caute, dacă evoluțiile mele vor fi și mai bune decât au fost până acum”, încheie fotbalistul lui FC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...