Mihai Roman: "Eram liniştit la Botoșani, aproape de casă, i-am spus că nu pot ajuta Steaua la vârsta mea. Până la urmă, am acceptat"

Mihai Roman: "Eram liniştit la Botoșani, aproape de casă, i-am spus că nu pot ajuta Steaua la vârsta mea. Până la urmă, am acceptat"

   Foto: prosport.ro

La 33 de ani, Mihai Roman nu se mai aştepta să prindă un transfer la un club mare din România. Sâmbătă dimineaţă, fostul jucător al FC Botoșani a dezvăluit ce i-a spus lui Gigi Becali în momentul în care a aflat de interesul FCSB, dar şi cum a fost convins de finanţatorul vicecampioanei României.

După ce a "explodat" târziu, a impresionat la Rapid şi aventura la Toulouse i-a fost marcată de două accidentări grave, Roman a ales să stea aproape de familie şi să joace la FC Botoşani. Planurile sale erau să continue la echipa lui Valeriu Iftime, însă Becali a făcut tot posibilul pentru a-l aduce la FCSB. Şi nu i-a fost chiar uşor să-l convingă pe experimentatul mijlocaş dreapta, pentru că suceveanul era gata să rămână în Moldova: "Nu mă aşteptam, eram destul de liniştit la Botoşani, aproape de casă, dar insistenţele lui Gigi Becali au făcut ca eu să accept. Eu i-am spus că mă simt bine la Botoşani, i-am spus că nu cred că pot ajuta Steaua la vârsta mea, dar dumnealui a fost foarte insistent şi până la urmă am acceptat", a declarat Roman, conform Prosport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...