Marius Croitoru rupe tăcerea despre negocierile cu Adrian Mititelu: „În fotbal nu am văzut prietenii și dușmănii de-o viață”

Marius Croitoru a fost foarte aproape să revină la „cârma” celor de la FC U Craiova, însă negocierile cu patronul Adrian Mititelu au picat în ultimul moment.

Marius Croitoru rupe tăcerea despre negocierile cu Adrian Mititelu: „În fotbal nu am văzut prietenii și dușmănii de-o viață”

 Marius Croitoru  Foto: digisport.ro

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, a mai antrenat-o pe FC U Craiova timp de aproape patru luni, în perioada iunie – octombrie 2022.

Marius Croitoru recunoaște că s-a aflat în discuții cu Adrian Mititelu. În plus, acesta spune că ar fi acceptat să revină la FC U Craiova, chiar dacă patronul echipei a lansat atacuri dure la adresa sa, dorința de a reveni în antrenorat fiind cea care a primat.

„Au fost discuții care nu s-au concretizat și asta este. Important acum este să-mi termin Școala de Antrenori. În fotbal, credeți-mă, nu am văzut prietenii și dușmănii de-o viață. Am văzut oameni certându-se mult mai rău, jignindu-se mult mai rău decât… Și interesul cred că a fost mai important decât tot ce s-a spus la momentul respectiv. Cunoșteam echipa foarte bine, cunoșteam jucătorii, știu ce potențial au. Este o echipă cu jucători fantastici. Și aici este meritul lui nea Adi. Pentru că el a făcut selecția, i-a adus, îi plătește, că nu sunt salarii pe care și le permite orice club din România. Are o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. Iar la condiții, șase terenuri impecabile, nu ai zile din săptămână să faci antrenament pe câte terenuri sunt. Nu e ușor să bagi 3-400.000 de euro pe lună, banii familiei, pentru o plăcere”, a declarat Marius Croitoru, la Digi Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...