Basarab Panduru îi dă speranțe lui Valeriu Iftime: „Dacă nu era FCSB, la cum a jucat, Botoșani bătea pe oricine!”

Botoșani ocupă ultima poziție în clasamentul Superligii, iar multe voci dau gruparea moldavă ca și retrogradată în liga secundă.

Basarab Panduru îi dă speranțe lui Valeriu Iftime: „Dacă nu era FCSB, la cum a jucat, Botoșani bătea pe oricine!”

 Basarab Panduru  Foto: gsp.ro

Basarab Panduru a subliniat faptul că FC Botoșani a arătat la ultimul meci disputat în Superliga, 0-1, cu FCSB, că „nu este foarte slabă”.

Panduru este convins că dacă moldovenii vor avea evoluții similare cu cea din meciul cu FCSB, inevitabil va veni și prima victorie din Superliga, FC Botoșani fiind, în momentul de față, singur achipă care n-a câștigat niciun meci până acum.

„Botoşani nu a părut că este foarte slabă, mai ales în repriza a doua. Nu a părut că a fost o echipă care nu a câştigat niciun meci sezonul ăsta. Dacă era orice alt adversar, l-ar fi bătut fără probleme. Dar a fost FCSB-ul şi a jucat prudent, cu frică. Mi-a plăcut cum a jucat Botoşaniul, mai degrabă nu mi-a plăcut FCSB, că nu a arătat aşa cum ar fi trebuit, dar a câştigat punctele şi asta e cel mai important pentru ei”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

FC Botoșani joacă etapa următoare pe terenul lui Sepsi OSK, luni (23 octombrie 2023), de la ora 18:00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...