Marius Copil se califică fenomenal în finala de la Basel!

Marius Copil a reusit cea mai notabila performanta a tenisului masculin din Romania, in proba de simplu, din ultimii ani. In finala de duminica, romanul se va duela cu invingatorul dintre Roger Federer si Daniil Medvedev.

Marius Copil se califică fenomenal în finala de la Basel!

Sportivul aradean s-a calificat in finala turneului de la Basel, dotat cu premii in valoare de 2.3 milioane de dolari, dupa ce l-a invins pe neamtul Alexander Zverev, aflat pe locul 5 in clasamentul ATP.

Scorul final a fost 6-3, 6-7 (6), 6-4 dupa o partida fenomenala facuta de Marius in fata unui jucator despre care specialistii spun ca va domina tenisul in urmatorul deceniu.

In primul set, jocul a fost extrem de echilibrat, iar Copil a facut diferenta printr-un singur break.

Bazandu-se pe un serviciu de exceptie, Marius a dus setul secund la tie-break, unde a a avut 4-2, dar neamtul Zverev a intors rezultatul si a trimis meciul in setul decisiv.

Marius a trecut insa peste dezamagirea pierderii setului secund, iar in ultimul act a jucat fenomenal si s-a impus cu 6-4.

Dupa acest rezultat, Marius are asigurat un salt de 33 de locuri in clasamentul ATP, pana pe pozitia cu numarul 60. Aceasta e cea mai buna din cariera lui Marius.

In finala de duminica, romanul se va duela cu invingatorul dintre Roger Federer si Daniil Medvedev. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...