Leo Grozavu, înaintea meciului cu Poli Iași: "Sper să se spargă toate ghinioanele și să reușim să câștigăm. Ar cam fi cazul"

FC Botosani primeste vizita celor de la CSM Poli Iasi, sambata seara, incepand cu ora 18:00, partida ce va avea loc pe stadionul Municipal.

Leo Grozavu, înaintea meciului cu Poli Iași: "Sper să se spargă toate ghinioanele și să reușim să câștigăm. Ar cam fi cazul"

 Leo Grozavu  Foto: Ionuț Tăbultoc

Antrenorul Leo Grozavu nu a pierdut niciun meci cu iesenii, de cand conduce echipa FC Botosani, si spera ca sambata sa reuseasca sa mai adune 3 puncte in clasament. 

Tehnicianul botosanenilor nu a dorit sa comenteze declaratiile facute de Florin Prunea, care l-a atacat din nou pe finantatorul Valeriu Iftime.

"Nu e treaba noastra sa comentam declaratiile. Treaba noastra este sa ne facem pe teren datoria. Eu sunt detasat total. Nu este treaba mea si oricum nu-mi place ca s-a creat aceasta polemica. Nici nu vreau sa comentez. Pe noi ne intereseaza ce facem pe teren. Imi doresc ca dupa aceasta serie, ii pot spune chiar negativa, chiar daca am jucat bine in multe jocuri, chiar daca am intalnit adversare puternice, nu am castigat puncte, nu pot fi satisfacut si sper sa castigam. Imi doresc ca la meciul urmator sa se sparga toate ghinioanele si sa reusim sa castigam. Ar cam fi cazul. Nu am pierdut niciodata impotriva Iasiului si mi-as dorit ca si acum sa fie la fel. Sunt convins ca daca baietii vor avea orgoliu, vor face din nou o partida foarte buna. Vom face orice depinde de noi sa castigam. La fotbal este nevoie si de sansa, care ne-a lipsit, exceptand ultimul meci cand nu am stiut sa profitam de ocazii in prima repriza. Imi doresc ca sambata sa se poate juca pe un teren practicabil, pentru ca prognoza meteo este destul de sumbra. Terenurile sunt inghjetate. Jucatorii isi tin foarte greu echilibrul.", a declarat Leo Grozavu. 

 

Spune-ne opinia ta