Leo Grozavu a laudat transferurile facute! Vezi ce au spus jucatorii!
SPORT

FC Botosani i-a prezentat astazi pe cei noi jucatori din cadrul lotului, Alberto Cobrea, Bogdan Ungurusan, Razvan Tincu, Endrick dos Santos, Alin Carstocea, Laurentiu Bus si Benjamin Kuku.

Leo Grozavu a laudat transferurile facute! Vezi ce au spus jucatorii!

Antrenorul Leo Grozavu s-a declarat multumit de transferurile realizate, dar spune ca-i pare rau ca a trebuit sa renunte la unii jucatori. 

"Ca în fiecare iarnă lotul a suferit modificări, unele voluntare, altele involuntare, aşa cum se întâmplă de obicei la fotbal. Au plecat o serie de jucători au venit alţii. Am fost nevoiţi să renunţăm la anumiţi jucători din cauza salariilor pe care le aveau dar asta nu înseamnă că lotul a slăbit. Din contră. Au venit jucători mult mai titraţi faţă de alţi ani în sensul că majoritatea dintrei ei au experienţă competiţională, au experienţă la nivelul primei ligi. Pe unii dintre ei îi cunosc foarte bine pentru că am lucrat cu ei”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Vezi mai jos principalele declaratii facute de jucatori:



Alberto Cobrea -
"Sunt bucuros că am venit la această echipă unde am găsit un grup foarte unit, foarte ok, caractere deosebite. La momentul actual, în Liga I e foarte important să fie un grup unit ca aici. Sper să mi se ofere ocazia să demonstez ceea ce pot. Suntem apropiaţi unii de ceilalţi, condiţii destul de bune. Sper ca şi din punct de vedere financiar să fie totul în regulă, aşa cum a fost până acum. La absolut toate echipele sunt probleme financiare. Dacă cei din club vor reuşi să o ţină pe linia asta dreaptă, sunt convins că vom avea rezultate foarte bune".

Razvan Tincu - "Pentru mine este a treia revenire la Botoşani. Ca de fiecare dată m-am întors cu plăcere pentru că aici este a doua casă a mea. De grup nu se mai pune problema, îi cunosc pe toţi jucătorii, staff, conducere. Îmi doresc foarte mult să ne îndeplinim obiectivul. Atâta timp cât avem şanse, îmi doresc să prindem play-off-ul dar depinde de mai mulţi factori şi nu doar de noi. Am găsit o echipă foarte bună, agresivă, care joacă foarte bine pe teren propriu. Trebuie să începe cu dreptul în meciul cu Chiajna".



Laurentiu Bus -
"Mă bucur de acest transfer. Am venit cu inima deschisă la Botoşani şi dornic de a face performanţă. Deşi sunt mici, şansele de a mai prinde play-off-ul există şi trebuie să luptăm pentru a intra în primele şase. Dacă ratăm play-off-ul atunci va trebui să facem tot ce depinde de noi pentru a fi cei mai buni din play-out. Îmi propun să joc cât mai mult şi să înscriu goluri pentru echipa noastră. În general suporterii te plac dacă munceşti mult şi dai tot ce ai mai bun pe teren. De aceea sunt sigur că nu va fi nicio problemă să intru la inima botoşănenilor de la primul meci. Abia aştept să începem campionatul chiar dacă nu ştiu cât de practicabile vor fi terenurile. Îmi doresc să începem foarte bine primele două etape şi să câştigăm cele două meciuri de acasă"

Bogdan Ungurusan - "Ţinând cont de problemele care sunt la multe echipe din fotbalul românesc pot spune că aces transfer la FC Botoşani este un pas important făcut de mine în cariera mea. Îmi propun să joc cât mai bine aici, să-mi fac treaba şi să avem realizările pe care le dorim. Eu unul sper să prindem play-off-ul. Foarte importante sunt primele două etape. Este vital să le câştigăm"



Alin Carstocea - "Am luat o decizie bună venind aici. Botoşaniul este una dintre echipele bune ale campionatului, cu jucători foarte buni şi un vestiar unit. Sper să facem o treabă bună aici. Faţă de ultimul loc de play-off diferenţa nu este chiar atât de mare. De aceea cred că dacă vom da totul pe teren şi vom câştiga meciurile de acasă, vom avea o şansă mare să prindem play-off-ul"

 

Spune-ne opinia ta