Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"
SPORT

La ultima Adunare Generală a LPF, FC Botoșani, locul 4 în play-out-ul Ligii 1, a fost singurul club din cele 14 care a ridicat mâna și-a fost de acord că cedeze 5% din drepturile TV către FRF. "Noi suntem de acord cu solidaritatea! Cum am putea să ne opunem?" a fost declarația președintelui Cornel Şfaiţer în fața membrilor LPF.

Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"

Cu toate acestea, FC BotoșanI se confruntă cu greutăți financiare serioase, lucru dezvăluit de jucătorii echipei.

"După ce-am fost nevoiți să mergem ca niște navetiști cu CFR-ul și-am făcut două zile până la Severin, cei care conduc această echipă poate își aduc aminte și de fraierii ăștia de fotbaliști, adică de noi, care n-au mai primit un cent din luna februarie! De aproape patru luni n-am văzut cum arată una de-un leu de la șefii acestei echipe! Conducerea vorbește de solidaritate și noi suntem vai de mama noastră, ultimele găini din galantar! E strigător la cer dacă au ajuns să își bată joc de noi în asemenea hal! Avem și un mesaj pentru șefi: «Alo, conducerea! Burleanu, omul pe care l-ați susținut din prima zi, e mult mai important decât noi. E absolut rușinos!", a spus unul dintre jucători, sub protectia anonimatului, pentru Gazeta Sporturilor. 

"TOATE BĂNCILE M-AU REFUZAT"

Principalul finanțator al echipei, Valeriu Iftime, confirmă problemele financiare: "Domnule, recunosc că am mari probleme cu cash-ul! Se mai întâmplă și astfel de lucruri într-o afacere, chiar nu avem ce să facem. Am făcut tot posibilul pentru remedierea acestei probleme, dar nu am reușit. Am încercat și varianta unui împrumut, dar toată lumea ne-a refuzat. Banca mi-a spus că îmi va da acest credit doar în momentul în care FC Botoșani va fi sigură de locul în prima ligă. S-au speriat toți după o declarație pe care am făcut-o, că mă retrag total dacă echipa asta retrogradează. Păi, ce să fac în Liga 2?! De-acolo nu vine niciun ban!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
109

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
137

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
215

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...