Învins de Dinamo, Marius Croitoru „suflă și în iaurt": „Cu Clinceniul se poate întâmpla să luăm bătaie"

Învins de Dinamo, Marius Croitoru „suflă și în iaurt": „Cu Clinceniul se poate întâmpla să luăm bătaie"

FC Botoșani a pierdut „acasă" cu Dinamo, scor 2-3, deși a avut superioritate numerică o repriză, iar Marius Croitoru a caracterizat cu obiectivitate partida.

„Asta este, din păcate, după 2-2 sau 3-2, a fost un meci haotic. Chiar dacă am dominat, n-am avut o idee clară. Din păcate, așa e când intervine presiunea, stresul, sau ideea că ai luat gol de la o echipă în 10 oameni.

Automat că intervine crisparea, te grăbești, faci anumite greșeli. Este un an greu pentru noi, șanse mai avem, ne dorim din tot sufletul ca, la finalul acestui play-out, să terminăm cât mai sus. Șansa la primul loc e pierdută, clar, mai avem șanse matematice la locul 2. Din păcate, nu mai suntem la mâna noastră, dar sperăm. N-ar fi niciun dezastru că nu prinde Botoșani locul de play-off sau de baraj. Dezastru e la vecinii noștri.

E un an de tranziție, am pierdut anumiți jucători importanți, am pierdut play-off-ul când nimeni nu mai credea acest lucru. Ne-a dezechilibrat puțin și probabil de asta suntem în situația asta. Dacă din punctul de vedere al altcuiva, este un dezastru, nu e niciun fel de problemă. Ne-am fi dorit să terminăm acolo, dar nu e un dezastru", a spus Marius Croitoru la final, citat de DigiSport.ro.

Antrenorul moldovenilor suflă acum și în iaurt, deși urmează meciul cu Academica Clinceni, penultima clasată și retrogradată de mult timp, cu minus 11 puncte.

„Cu Academica se să se poată întâmpla la fotbal? Să iei bătaie. Ai cele trei variante. Sper că nu o să fie cazul, nu concep așa ceva. Nu putem compara vreodată jucătorii lui Dinamo cu ce se întâmplă acum la Clinceni. Dinamo nu își merită locul, dar nu că nu ar avea jucători. Când sunt pregătiți și uniți și arată ca o echipă, pot bate echipe mult mai bune", a explicat Croitoru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat, după contestații: „Este nevoie de foarte multă determinare”

astăzi, 18:24
147

La nivelul județului Botoșani, după rezolvarea contestațiilor, șapte candidați au obținut media 10, printre care și o elevă din Dorohoi.Anamaria-Adelina Gîrțu a învățat la ...

De sâmbătă, comunicarea hotărârilor din procesele civile se va face, din oficiu, prin e-mail

astăzi, 18:15
115

În cazul deciziilor luate de instanțele civile, comunicarea lor urmează să se facă, începând de sâmbătă, în primă fază, prin e-mail, potrivit unei legi oficializa...

Atenţionare de călătorie: În Bulgaria au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum

astăzi, 14:02
313

În Bulgaria, începând cu luna iulie, au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum (TOLL) pentru circulaţia autovehiculelor de transport marfă şi pasageri...