Dinamo a rămas fără Balthazar Pierret pentru că a fost făcut „KO” de portarul lui FC Botoșani? „Cred că nici nu mai știa pe unde este!”

Dinamo a rămas fără Balthazar Pierret pentru că a fost făcut „KO” de portarul lui FC Botoșani? „Cred că nici nu mai știa pe unde este!”

Balthazar Pierret a fost eliminat la meciul FC Botoșani – Dinamo deoarece era dezorientat după ce a fost lovit de Eduard Pap, consideră Florin Prunea.

Dinamo s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la FC Botoșani, în condițiile în care a jucat timp de o repriză în inferioritate numerică. Mijlocașul Balthazar Pierret a văzut al doilea cartonaș galben deoarece a reintrat pe gazon fără acceptul centralului, după ce fusese busculat de portarul gazdedlor, Eduard Pap.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre acest moment și a spus că greșeala îi aparține arbitrului de rezervă.

Dinamo a rămas fără Balthazar Pierret pentru că a fost făcut „KO” de portarul lui FC Botoșani?

Balthazar Pierret a fost eliminat în meciul FC Botoșani – Dinamo pentru al doilea cartonaș galben.

Fostul mare portar al „câinilor”, Florin Prunea, a vorbit despre acest moment și a ajuns la concluzia că jucătorul era confuz în acele momente din cauza loviturii primite din partea lui Eduard Pap.

„De mulți ani n-am mai văzut… Lumea a trecut foarte ușor peste asta pentru că Dinamo a câștigat. Iese afară din teren (n.r. Balthazar Pierret)… Păi, cum l-a lovit Pap? Părerea mea este că acolo e de portocaliu (n.r. ori cartonaș galben ori cartonaș roșu). Iese afară din teren…

Păi, el mai știa, săracul? Eu cred că nici nu mai știa pe unde este. Păi, băi, al patrulea arbitru, dacă ești profesionist…Și eu cred că Vassaras, așa cum îl cunosc, l-a chemat și i-a zis: «Băi, tu ce faci acolo?». Păi, te duci la băiat și îi spui: «Cum te simți, ești în regulă?».

E și greșeala celor de pe bancă, doar Sebi Moga s-a dus acolo ca să fie lângă jucător. Cum adică reprezentantul lui Dinamo să nu fie lângă jucător, acolo la margine?”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
3

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
156

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
109

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...