Dinamo a rămas fără Balthazar Pierret pentru că a fost făcut „KO” de portarul lui FC Botoșani? „Cred că nici nu mai știa pe unde este!”

Dinamo a rămas fără Balthazar Pierret pentru că a fost făcut „KO” de portarul lui FC Botoșani? „Cred că nici nu mai știa pe unde este!”

Balthazar Pierret a fost eliminat la meciul FC Botoșani – Dinamo deoarece era dezorientat după ce a fost lovit de Eduard Pap, consideră Florin Prunea.

Dinamo s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la FC Botoșani, în condițiile în care a jucat timp de o repriză în inferioritate numerică. Mijlocașul Balthazar Pierret a văzut al doilea cartonaș galben deoarece a reintrat pe gazon fără acceptul centralului, după ce fusese busculat de portarul gazdedlor, Eduard Pap.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre acest moment și a spus că greșeala îi aparține arbitrului de rezervă.

Dinamo a rămas fără Balthazar Pierret pentru că a fost făcut „KO” de portarul lui FC Botoșani?

Balthazar Pierret a fost eliminat în meciul FC Botoșani – Dinamo pentru al doilea cartonaș galben.

Fostul mare portar al „câinilor”, Florin Prunea, a vorbit despre acest moment și a ajuns la concluzia că jucătorul era confuz în acele momente din cauza loviturii primite din partea lui Eduard Pap.

„De mulți ani n-am mai văzut… Lumea a trecut foarte ușor peste asta pentru că Dinamo a câștigat. Iese afară din teren (n.r. Balthazar Pierret)… Păi, cum l-a lovit Pap? Părerea mea este că acolo e de portocaliu (n.r. ori cartonaș galben ori cartonaș roșu). Iese afară din teren…

Păi, el mai știa, săracul? Eu cred că nici nu mai știa pe unde este. Păi, băi, al patrulea arbitru, dacă ești profesionist…Și eu cred că Vassaras, așa cum îl cunosc, l-a chemat și i-a zis: «Băi, tu ce faci acolo?». Păi, te duci la băiat și îi spui: «Cum te simți, ești în regulă?».

E și greșeala celor de pe bancă, doar Sebi Moga s-a dus acolo ca să fie lângă jucător. Cum adică reprezentantul lui Dinamo să nu fie lângă jucător, acolo la margine?”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

STUDIU: Somnul cu o sursă de lumină în cameră îngrașă și crește riscul unor afecțiuni grave

astăzi, 19:42
166

Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnului crește riscul de obezitate şi alte probleme grave de sănătate, este concluzia unui studiu recent citat de CNN. Chiar și lumina slabă po...

Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni (fotogalerie)

astăzi, 19:34
91

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sport...

În cazul unui zbor anulat, cei afectați pot cere despăgubiri de până la 600 de euro

astăzi, 13:01
138

Legislația europeană le permite celor ce au de suferit din cauza unui zbor anulat să ceară companiei de transport o compensație ce poate ajunge și la 600 de euro. În plus, după cum a stab...