Adio, Europa! FC Botoșani pierde cu Dinamo și poate spune „la revedere” barajului

Adio, Europa! FC Botoșani pierde cu Dinamo și poate spune „la revedere” barajului

FC Botoșani a pierdut surprinzător cu Dinamo. Elevii lui Marius Croitoru s-au făcut de râs într-un meci ce părea mai mult decât la îndemână. Cu un om în plus timp de o repriză, "gașca nebună" a lui Iftime a luat trei goluri de la o echipă ce marcase anterior doar 10 goluri în playoff, dintre care șase cu Clinceni. 

Oaspeții au condus "da capo al fine", deși din minutul 45 au rămas fără Pierret, cel care reușise o dublă. Iată cele mai importante faze ale meciului: 

Min. 68: GOOOL Dinamo! Crețu marchează din pasa lui Matei, după un contraatac fulger al „câinilor” 

Min. 54: GOOOL Botoșani! Roman restabilește egalitatea după o lovitură de la colț. 

Min. 46: Start în repriza secundă!  

PAUZĂ 

Min. 45: Eliminare la Dinamo! Pierret a văzut cartonașul roșu! Fotbalistul lui Dinamo ieșise la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale în urma unui contact cu Pap, la faza golului. Ulterior a revenit pe teren fără a primi acceptul „centralului”, motiv pentru care Andrei Moroiță i-a arătat cartonașul galben. Pentru că mai avea unul, a văzut înclusiv „roșu”. 

Min. 44: GOOOL Dinamo! Pierret marchează din nou după o gafă uriașă făcută de Pap, care iese greșit după o lovitură liberă. 

Min. 31: GOOOL Botoșani! Jaja restabilește egalitatea după o eroare în defensiva dinamovistă

Min. 7: GOOOL Dinamo! Grădinaru centrează în fața porții, iar Pierret se demarcă excelent și trimite mingea cu „latul” în plasă.

Min. 1: A început partida! 

ECHIPELE DE START 

FC Botoșani: Pap - Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu - Haruț, Dican, Papa - Tîrcoveanu, M. Roman II, Souza Silva; Rezerve: M. Contra - Patache, Dragu, D. Croitoru, Florescu, Petkovski, Mailat, Mateus, Lupeta; Antrenor: Marius Croitoru 

Dinamo: Cristiano - Grădinaru, Aloe, Carp, St. Filip - Pierret, Rodriguez - Bordușanu, Matei, Torje - Vl. Morar; Rezerve: Eșanu - Patriche, A. Radu, De Moura, G. Crețu, Ivanov, Răuță, Ivanovski, Măgureanu; Antrenor: Dusan Uhrin.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Praf saharian deasupra României. ”Depunerile de praf vor fi vizibile și la nivelul solului!”

astăzi, 13:47
29

O nouă masă de aer încărcată cu praf de origine sahariană va tranzita, începând de azi, de la ora 12.00 și până pe 18 aprilie, la ora 00.00, teritoriul României, c...

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
68

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
132

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...