Adio, Europa! FC Botoșani pierde cu Dinamo și poate spune „la revedere” barajului

Adio, Europa! FC Botoșani pierde cu Dinamo și poate spune „la revedere” barajului

FC Botoșani a pierdut surprinzător cu Dinamo. Elevii lui Marius Croitoru s-au făcut de râs într-un meci ce părea mai mult decât la îndemână. Cu un om în plus timp de o repriză, "gașca nebună" a lui Iftime a luat trei goluri de la o echipă ce marcase anterior doar 10 goluri în playoff, dintre care șase cu Clinceni. 

Oaspeții au condus "da capo al fine", deși din minutul 45 au rămas fără Pierret, cel care reușise o dublă. Iată cele mai importante faze ale meciului: 

Min. 68: GOOOL Dinamo! Crețu marchează din pasa lui Matei, după un contraatac fulger al „câinilor” 

Min. 54: GOOOL Botoșani! Roman restabilește egalitatea după o lovitură de la colț. 

Min. 46: Start în repriza secundă!  

PAUZĂ 

Min. 45: Eliminare la Dinamo! Pierret a văzut cartonașul roșu! Fotbalistul lui Dinamo ieșise la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale în urma unui contact cu Pap, la faza golului. Ulterior a revenit pe teren fără a primi acceptul „centralului”, motiv pentru care Andrei Moroiță i-a arătat cartonașul galben. Pentru că mai avea unul, a văzut înclusiv „roșu”. 

Min. 44: GOOOL Dinamo! Pierret marchează din nou după o gafă uriașă făcută de Pap, care iese greșit după o lovitură liberă. 

Min. 31: GOOOL Botoșani! Jaja restabilește egalitatea după o eroare în defensiva dinamovistă

Min. 7: GOOOL Dinamo! Grădinaru centrează în fața porții, iar Pierret se demarcă excelent și trimite mingea cu „latul” în plasă.

Min. 1: A început partida! 

ECHIPELE DE START 

FC Botoșani: Pap - Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu - Haruț, Dican, Papa - Tîrcoveanu, M. Roman II, Souza Silva; Rezerve: M. Contra - Patache, Dragu, D. Croitoru, Florescu, Petkovski, Mailat, Mateus, Lupeta; Antrenor: Marius Croitoru 

Dinamo: Cristiano - Grădinaru, Aloe, Carp, St. Filip - Pierret, Rodriguez - Bordușanu, Matei, Torje - Vl. Morar; Rezerve: Eșanu - Patriche, A. Radu, De Moura, G. Crețu, Ivanov, Răuță, Ivanovski, Măgureanu; Antrenor: Dusan Uhrin.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat, după contestații: „Este nevoie de foarte multă determinare”

astăzi, 18:24
137

La nivelul județului Botoșani, după rezolvarea contestațiilor, șapte candidați au obținut media 10, printre care și o elevă din Dorohoi.Anamaria-Adelina Gîrțu a învățat la ...

De sâmbătă, comunicarea hotărârilor din procesele civile se va face, din oficiu, prin e-mail

astăzi, 18:15
111

În cazul deciziilor luate de instanțele civile, comunicarea lor urmează să se facă, începând de sâmbătă, în primă fază, prin e-mail, potrivit unei legi oficializa...

Atenţionare de călătorie: În Bulgaria au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum

astăzi, 14:02
311

În Bulgaria, începând cu luna iulie, au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum (TOLL) pentru circulaţia autovehiculelor de transport marfă şi pasageri...