Iftime, înainte de meciul cu FCSB: ”Vrem să le facem viața mult mai grea decât se așteaptă!”

Dinamo a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, iar FC Botoșani speră să bată FCSB duminică seară pentru a-i trimite pe „câini” pe ultimul loc în Superliga.

Iftime, înainte de meciul cu FCSB: ”Vrem să le facem viața mult mai grea decât se așteaptă!”

 Valeriu Iftime  Foto: sport.ro

Valeriu Iftime și-a exprimat încrederea că, în ciuda faptului că FCSB este marea favorită a meciului, antrenorul Bogdan Andone va găsi tehnicile necesare pentru a da peste cap calculele hârtiei.

Botoșani a arătat că știe cum să gestioneze meciurile cu echipele de top din Superliga, scrie sport.ro. În primul meci din 2024, FC Botoșani s-a impus în fața lui CFR Cluj, scor 1-0, iar confruntarea cu Universitatea Craiova a încheiat-o la egalitate, scor 2-2.

„E clar că, prin prisma locului din clasament, FCSB e mare favorită și pare să aibă un meci ușor. Noi vrem să le facem viața mult mai grea decât se așteaptă și cred că putem reuși. Am încredere în Bogdan Andone și acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la salvarea de la retrogradare. E un obiectiv țintă, orice meci pentru noi e maxim de important, nu doar important, orice punct luat e un plus, mai ales din astfel de meciuri, cum sunt cu FCSB, Craiova, CFR. Am arătat că putem, că suntem capabili de surprize”, a spus Valeriu Iftime, potrivit iAMsport.

Încredere totală în Bogdan Andone!

Iftime a susținut că după aducerea lui Bogdan Andone la FC Botoșani și-a recăpătat încrederea că echipa se va salva de la retrogradare.

„Eram speriat în toamnă-iarnă. Eram speriat, ăsta e cuvântul. Nu se vedea nimic bun pentru noi, dar iată că am scos cumva capul. Am adus niște băieți de grup, utili, iar Bogdan a reușit să facă echipa să joace”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a câștigat două partide, a încheiat la egalitate altele două și a piedur un meci.

FC Botoșani ocupă în momentul de față ultimul loc în Superliga, cu 20 de puncte, două mai puține decât Dinamo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
146

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
159

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
243

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...