Iftime, înainte de meciul cu FCSB: ”Vrem să le facem viața mult mai grea decât se așteaptă!”

Dinamo a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, iar FC Botoșani speră să bată FCSB duminică seară pentru a-i trimite pe „câini” pe ultimul loc în Superliga.

Iftime, înainte de meciul cu FCSB: ”Vrem să le facem viața mult mai grea decât se așteaptă!”

 Valeriu Iftime  Foto: sport.ro

Valeriu Iftime și-a exprimat încrederea că, în ciuda faptului că FCSB este marea favorită a meciului, antrenorul Bogdan Andone va găsi tehnicile necesare pentru a da peste cap calculele hârtiei.

Botoșani a arătat că știe cum să gestioneze meciurile cu echipele de top din Superliga, scrie sport.ro. În primul meci din 2024, FC Botoșani s-a impus în fața lui CFR Cluj, scor 1-0, iar confruntarea cu Universitatea Craiova a încheiat-o la egalitate, scor 2-2.

„E clar că, prin prisma locului din clasament, FCSB e mare favorită și pare să aibă un meci ușor. Noi vrem să le facem viața mult mai grea decât se așteaptă și cred că putem reuși. Am încredere în Bogdan Andone și acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la salvarea de la retrogradare. E un obiectiv țintă, orice meci pentru noi e maxim de important, nu doar important, orice punct luat e un plus, mai ales din astfel de meciuri, cum sunt cu FCSB, Craiova, CFR. Am arătat că putem, că suntem capabili de surprize”, a spus Valeriu Iftime, potrivit iAMsport.

Încredere totală în Bogdan Andone!

Iftime a susținut că după aducerea lui Bogdan Andone la FC Botoșani și-a recăpătat încrederea că echipa se va salva de la retrogradare.

„Eram speriat în toamnă-iarnă. Eram speriat, ăsta e cuvântul. Nu se vedea nimic bun pentru noi, dar iată că am scos cumva capul. Am adus niște băieți de grup, utili, iar Bogdan a reușit să facă echipa să joace”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a câștigat două partide, a încheiat la egalitate altele două și a piedur un meci.

FC Botoșani ocupă în momentul de față ultimul loc în Superliga, cu 20 de puncte, două mai puține decât Dinamo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
799

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
443

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
516

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...