FCSB - FC Botoșani, astăzi de la ora 20:00

FCSB - FC Botoșani, astăzi de la ora 20:00

FCSB și FC Botoșani se întâlnesc astăzi în etapa cu numărul 27 din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!
După 26 de etape, FCSB este lider detașat în clasament, cu 7 puncte avans față de CFR Cluj și Rapid, ocupantele locurilor 2 și 3.
Bucureștenii au bifat trei victorii și două remize în cele cinci partide disputate în acest an, iar singurul gol primit a fost în meciul cu Farul, scor 1-1.

FCSB are al doilea cel mai bun atac din Superligă după CFR, iar Charalambous este optimist în legătură cu rezultatul întâlnirii de astăzi:
„Tuturor le place să vorbească despre celelalte echipe. Am primit doar un gol după pauză de iarnă după un penalty. Asta arată forța echipei. Avem cei mai buni jucători, joacă cel mai bun fotbal al lor. Nu sunt îngrijorat. Nu mi-e frică de nimeni, mă uit doar la echipa noastră, şi cu siguranţă adversarele se uită doar la ele.”, a declarat antrenorul FCSB în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani.

Deși vine după trei meciuri fără înfrângere, FC Botoșani are cea mai slabă apărare din Superligă și este din nou pe ultimul loc, cu un total de 20 de puncte.
Echipa antrenată de Bogdan Andone a înregistrat două victorii, o înfrângere și două remize în ultimele cinci partide de campionat și se luptă pentru evitarea retrogradării.
„Eu sunt mândru de jucătorii mei pentru că s-au angrenat să salveze o situație grea, cred în echipă, cred în ceea ce am stabilit în discuțiile avute. Mă bucur că pun în practică ce am stabilit împreună și au dovedit în aceste cinci etape că dau totul pentru FC Botoșani. Dau dovadă de caracter și acesta este cel mai important lucru. Ar fi o performață extraordinară să salvăm împreună echipa de la retrogradare. Nu este un trofeu, dar ar fi o mulțumire nemaipomenită pentru toți, fotbaliști, staff administrativ și noi, cei din colectivul tehnic” a menționat Andone într-un interviu realizat de lpf.ro.

FCSB și FC Botoșani s-au mai întâlnit de 25 de ori în Superligă, de 19 ori s-au impus roş-albaştrii bucureşteni, un joc a fost câştigat de către cei de la FC Botoșani, iar alte cinci meciuri s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din campionat a fost în data de 7 octombrie 2023, FC Botoşani-FCSB, scor 0-1.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FCSB - FC Botoșani, echipele probabile:

FCSB: Târnovanu - Antwi , Ngezana, Dawa, Radunovic - Șut, Olaru, Lixandru - Oct. Popescu, Al. Băluță, Coman
Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Radaslavescu, Pandele, Chiricheș, Alhassan
Absenți: V. Crețu (suspendat), Pantea (accidentat)
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Kukic - Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu - Florescu, Dican, Filip - David Gabriel, Lopez, Kaprof
Rezerve: Ducan, Friday, Șeroni, Mitrov, Celea, Mouaddib, Petro, Aldair, Fulop, Mitrov, Margiotta, Ofosu, Dimitrov
Antrenor: Bogdan Andone

FCSB - FC Botoșani se va disputa astăzi, 25 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București .

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
32

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
78

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
126

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...