Iftime, dezvăluiri incredibile de la negocierile cu Ongenda: ”La anul, pe vremea asta, îl vând iar!”

Hervin Ongenda este la a treia aventură la FC Botoșani, iar Valeriu Iftime a promis că în vara viitoare îl va vinde din nou.

Mijlocașul francez a ajuns la o înțelegere cu gruparea moldoveană și va încerca să ajute echipa să nu mai aibă problemele din sezonul precedent. El le-a promis suporterilor că nu-i va dezamăgi.

Cucerit de revenirea lui Ongenda la FC Botoșani

Într-o serie de declarații la Fanatik Superliga, patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a mărturisit că are mari speranțe că Hervin Ongenda va fi jucătorul decisiv pentru formația sa.

”Dacă astăzi mă uit la meci, mă uit pentru el (n.r. – pentru Hervin Ongenda). Sper să joace astăzi. Eu cred că a revenit fața bună a lui la momentul ăsta. O să vă placă, a slăbit, arată minunat și îi dau o șansă. Eu cred mult în copiii ăștia care își măsoară greșelile vieții și la un moment dat ca o strălucire își revin. Și el pare că a revenit. Acum trei ani când a venit la noi, la fel, nu jucase un an de zile. Contează încrederea, atmosfera pe care i-o creezi.

Mi-a spus Liviu (n.r. – antrenorul Liviu Ciobotariu) că e foarte mulțumit de el și e în lot astăzi. Dacă Ongenda nu pleacă la anul în vremea asta mă las definitiv. El va pleca de la mine, îl voi vinde din nou. Așa cum arată el acum și cum înțelege, așa cum a negociat cu mine”, a declarat Iftime pentru sursa citată.

Ongenda a semnat în alb cu FC Botoșani

”Venea cu niște impresari, niște italieni, voiau niște bombe și tot felul de condiții, iar eu îi spuneam lui: ‘te fentează oamenii ăștia’. El zicea da, da și tot pe mâna lor mergea. Acum a venit singur și a spus că semnează un contract în alb. Cât vreau eu, atât să-i dau.

Și știe că va pleca când e bun. Un fotbalist de talia lui, de nivelul lui, pentru mine este impresionant. O încredere totală în ceea ce i-am propus eu. Are un contract bun, dar cu niște condiții. E mai mare decât a avut ultima dată.

Nu știa, dar bineînțeles că a simțit, pentru că orice copil simte prietenia și respectul unuia mai copt, mai matur. În general, fotbaliștii așa cum este el nu vin așa. Vin cu trei impresari, se uită, îl citesc pe Kant, îl întreabă iarăși pe Șumudică…

El a fost limpede: ‘Dați-mi contractul, îl semnez, vreau să mă relansez la Botoșani. Am avut de două ori șansă aici, a treia oară nu o ratez’. Cred că o să-l vedem astăzi pe teren. Este în lot, sunt convins că nu-l duce Liviu în plimbare la Sfântu Gheorghe. Așa cred. Cred că poate juca 15-20 de minute”, a mai spus Valeriu Iftime, la Fanatika Superliga.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...