Hervin Ongenda e de negăsit. Iftime cu ochii în soare: „De două zile nu mai dăm de el. Ne-a pus pe lista de așteptare”

Finanțatorul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, spune că nu a mai primit niciun semn în ultimele două zile din partea mijlocașului francez Hervin Ongenda.

Hervin Ongenda e de negăsit. Iftime cu ochii în soare: „De două zile nu mai dăm de el. Ne-a pus pe lista de așteptare”

 Hervin Ongenda  Foto: gsp.ro

Revenirea lui Ongenda în nordul Moldovei se află sub semnul întrebării.

Miercuri, Valeriu Iftime anunța că a bătut palma cu Hervin Ongenda, iar mijlocașul din Hexagon urma să semneze contractul cu FC Botoșani și să-și înceapă al treilea descălecat la Botoșani.

Doar că situația s-a schimbat radical în decurs de numai câteva zile. Valeriu Iftime a dezvăluit că francezul nu îi mai răspunde de două zile la telefon.

Iftime crede că Ongenda are o ofertă din altă parte și, în cazul în care acel transfer nu se va materializa, va reveni la FC Botoșani.

„Credeați că am rezolvat-o cu Ongenda? Ei bine, vă spun în premieră că nu știm pe unde mai este Ongenda. Doar Dumnezeu știe la ora asta pe unde oare este. Am discutat cu Ongenda, am negociat cu el, am bătut palma la salariu, dar stai, că ne-a dispărut Ongenda și de două zile nu mai dăm de el! Stabilisem totul, își dăduse OK-ul să vină la Botoșani, îl pusesem în contact cu președintele clubului meu să i se ocupe de bilete, dar Ongenda nu îi mai răspunde la telefon. L-am sunat și eu vineri de două ori, dar nici mie nu mi-a mai răspuns. E tare, nu? Eu cred că el are o altă ofertă, dar măcar să ne spună în față. Așa, pare că ne-a pus pe lista de așteptare. Eu îl vreau cu orice preț la Botoșani, dar nu mai dăm de el”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Hervin Ongenda a mai jucat la FC Botoșani în două perioade: iulie 2018 - ianuarie 2020 și septembrie 2020 - ianuarie 2022. A adunat în tricoul moldovenilor 108 meciuri, a marcat 13 goluri și a dat 13 pase de gol.

Crescut de PSG, Hervin Ongenda a mai trecut prin carieră pe la Bastia, Zwolle, Real Murcia, Chievo Verona, Apollon Limassol și Rapid, scrie gsp.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...