Discurs dur împotriva fotbaliștilor: ”La Botoşani vin oameni pe stadion. Vor să vadă fotbal şi nu au ce să vadă!”

Comentatorul spune că, înainte să intre pe teren, fotbaliștii ar trebui să dea niște teste ca să se vadă dacă știu să paseze și să centreze.

Discurs dur împotriva fotbaliștilor: ”La Botoşani vin oameni pe stadion. Vor să vadă fotbal şi nu au ce să vadă!”

   Foto: gsp.ro

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu este nemulțumit de nivelul fotbalului românesc și i-a criticat dur pe jucătorii de la meciul FC Botoşani – FC Hermannstadt, scor 2-2.

Bogdan Cosmescu i-a criticat dur, în direct, pe jucătorii de la partida FC Botoşani – FC Hermannstadt, din etapa a opta. Comentatorul a spus că meciurile de fotbal din România sunt mult prea scumpe și nu sunt deloc corelate cu ceea ce oferă echipele din prima ligă.

„Este un afront adus televiziunilor care plătesc 30 de milioane de euro pe an, un afront adus oamenilor care vin la stadion, că totuşi la Botoşani vin oameni. Oamenii vor să vadă fotbal şi nu au ce să vadă. Îi văd pe indivizii ăştia, care zici că nu au jucat fotbal niciodată. Mai şi câştigă bani… Dar nu se poate aşa ceva!”, a transmis Bogdan Cosmescu.

Comentatorul are și o propunere radicală: jucătorii să dea teste înainte să intre pe teren.

„Eu am pierdut două puncte că m-am uitat la meciul ăsta. Este prăpăd. Nu au voie să joace fotbal. Ştiu alte sporturi, unde sunt nişte teste, care trebuie adaptate. La fotbal, dacă nu poţi să centrezi, să dai o pasă, nu trebuie să joci, aş pune criterii. Nu îţi dau licenţă sau plăteşti amendă. Aşa trebuie făcut, jumătate dintre ei nu trebuie să joace în Superligă”, a mai declarat Cosmescu la Orange Sport.


Foto: Bogdan Cosmescu / playteh.ro

FC Botoşani și FC Hermannstadt s-au întâlnit într-un meci din etapa a opta din SuperLiga României, iar duelul s-a terminat la egalitate 2-2. A fost partida în care Dan Alexa a debutat pe banca formației din Moldova, scrie playtech.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...