Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

Dinamo și Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 11 din Superligă. A fost haos pe gazon imediat după fluierul de final al partidei de pe „Arcul de Triumf”.

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

   Foto: gsp.ro

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact între Olsen și un fundaș advers, dar și la Miron. Fundașul lui Botoșani nu a făcut însă henț în careu, după cum s-a văzut pe reluări.

Botoșănenii au avut însă reale probleme cu fanii de la Tribuna I, care i-au bombardat cu sticle, obiecte, pahare și diverse lichide. Una dintre sticle a fost aproape să îl lovească în cap pe Eduard Florescu, mijlocașul Botoșaniului care a marcat din penalty pentru 2-2.

Dinamo a pierdut două puncte imense în lupta pentru play-off. În minutul 77, „câinii” conduceau cu 2-0, dar reușita lui Lorand Fulop și penalty-ul transformat de Eduard Florescu au întors soarta partidei. Formația pregătită de Kopic ocupă în acest moment locul 3, cu 17 puncte, dar ar putea coborî în funcție de rezultatele înregistrate în această rundă de Oțelul, Universitatea Craiova sau CFR Cluj, potrivit gsp.ro.

Dinamo se poate alege cu o sancțiune dură, inclusiv disputarea de meciuri cu porțile închise. Următoarele meciuri pe teren propriu pentru „câini” sunt chiar cele în fața rivalei FCSB.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Serviciile Secrete americane avertizează Casa Albă: Dorința Ucrainei va provoca represalii puternice ale lui Putin

astăzi, 10:50

Războiul condus de către liderul de la Kremlin trece prin momente critice, mai ales de când trupele Kievului au pătruns în regiunea rusă Kursk. Acum, Serviciile Secrete americane au...

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...