Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

FCSB a învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 16.

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei.

În etapa 11, CFR și U Cluj au pierdut, iar Rapid a remizat cu Oțelul. Acum FCSB a ajuns pe locul nouă în clasament, cu 13 puncte. Etapa se încheie luni cu meciul Universitatea Craiova – Unirea Slobozia.

”Câştigăm şi cu Botoşani!

Din echipele care sunt acum pe locurile de play-off în Superliga, Gigi Becali o „elimină” pe Petrolul Ploiești.

„Este extraordinar! A făcut egal Rapid cu Oțelul și a mâncat bătaie și U Cluj. A fost extraordinară etapa asta! (…) Nu am avut emoţii. Schimbările s-au făcut pentru că trebuie să gestionăm. Ce? Sepsi nu este o echipă ţeapănă?

Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani. Noi dacă câştigăm meciul cu Botoşani suntem la două puncte de locul doi, de Petrolul. Nu-mi fac griji de U Cluj… Petrolul, nici atât. Este greu ca Petrolul să rămână în play-off, pentru că este o echipă foarte slabă. Să mă ierte!”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Mihaela Arhip: ”Aprindem candela ca să îngenunchem noi în faţa luminii ei, nu ca să-i îngenunchem pe alţii” (Foto)

astăzi, 11:30

Pe cei care încă mai cred că sensibilitatea este un defect, îi rog să treacă la pas printre oamenii despre care am scris, printre necunoscuţii despre care, poate, voi scrie, printre O...