Fostul fotbalist botoșănean Olimpiu Moruțan, aproape de transferul carierei

Fostul fotbalist botoșănean Olimpiu Moruțan, aproape de transferul carierei

Olimpiu Moruțan (22 de ani) ar putea fi următorul jucător de export al lui Gigi Becali (65 de ani).

Potrivit superhaber.tv, Galatasaray vrea să-l transfere pe mijlocașul celor de la FCSB. În articol, turcii menționează că Moruțan a evoluat la Campionatul European Under 21, din acest an, iar Moruțan evoluează la FCSB din 2018, când a fost transferat de la FC Botoşani.

Potrivit transfermarkt.com, cota sa de piață este de două milioane de euro. Gigi Becali a scos din buzunar suma de 700.000 de euro în schimbul lui Moruţan, în vara lui 2018, pentru a-l lua de la Botoșani. Olimpiu Moruţan mai are contract cu FCSB până în 2023.

Cei de la gala.post au mers mai departe și au realizat o fotografie cu Moruțan, îmbrăcat în echipamentul echipei Galatasaray.

Turcii au mai evidențiat că Moruțan a fost achiziționat de FC Botoșani de la Universitatea Cluj, în schimbule sumei de 700 de euro, în 2016.

Galatasaray a încheiat sezonul pe locul secund, în Super Liga turcă, la egalitate de puncte cu campioana Beșiktaș Istanbul. Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

ANIF Botoșani are director nou

Miercuri, 16 Iunie 2021
854

Filiala Botoșani din cadrul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) are un nou șef cu delegație.În urma numirii lui Liviu Ștefan pe postul de director al Nova Apa S...

Programul National de Cadastru si Carte Funciară în plină desfășurare

Miercuri, 16 Iunie 2021
461

Stadiul lucrãrilor sistematice de cadastru în unitãţile administrativ teritoriale cuprinse în Programul național de cadastru si carte funciara, la nivelul judetului Botoșa...

Locuințe sociale la Ștefănești

Miercuri, 16 Iunie 2021
261

Primăria orașului Ștefănești a obținut o finanțare în valoare de peste 15 milioane de lei pentru construcția a 48 de locuințe sociale. Contractul de finanțare a fost semnat de Cseke At...