Alin Șeroni la FCSB? Gigi Becali a anunțat că l-a contactat și îl vrea dacă vine liber de contract

Alin Șeroni la FCSB? Gigi Becali a anunțat că l-a contactat și îl vrea dacă vine liber de contract

Gigi Becali a anunțat astăzi că îl vrea la FCSB pe Alin Șeroni de la Botoșani. Declarația a fost făcută în contextul în care internaționalul Alexandru Crețu a semnat un contract cu FCSB și a fost prezentat oficial.

„L-am contactat astăzi pe Șeroni. Dacă îl lasă liber, îl iau. Nu mai vreau să dea nimeni gol cu capul”, a spus Becali.

„V-am spus până acum că vreau doi fundași centrali. El (n.r. Alexandru Crețu) este unul, pe celălalt l-am contactat astăzi. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu. L-am contactat azi pe Șeroni. Dacă îl lasă liber, că mai are un an de contract cu Iftime, îl iau. De ce? Becali vrea un lucru: să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine.

Să vină unul de 1,60 metri să dea gol cu capul la mine în careu? Nu se mai poate, am doi războinici. Nu avem fundași centrali extraordinari în România. Măcar dă, bă, cu capul în minge! Ți-e frică să dai cu capul? Nu am nevoie să fii extraordinar, să fii Sergio Ramos, dar dă bă cu capul în minge, nu-l lăsa pe ăla de la CFR, împrumutat la Sepsi, Petrila, să dea cu capul. E bun, săracul, dar cum să dea cu capul?

Pe Șeroni de aia îl vreau, să dea cu capul! Nu e el mare tehnic, dar când te apropii de careu, ți-e frică. Să vedem și de Bogdan Stancu, cred că va veni, altfel nu venea el la mine acasă”, a declarat Becali.

 

Spune-ne opinia ta