Flavius Stoican nu s-a ferit de cuvinte, când a vorbit despre situația sa la FC Botoșani

Flavius Stoican nu s-a ferit de cuvinte, când a vorbit despre situația sa la FC Botoșani

Flavius Stoican, antrenor principal al botoșănenilor, mai are contract cu clubul până la finalul lui iunie și a vorbit despre situația sa de la echipă, remarcând faptul că obiectivul său a fost să țină formația în primul eșalon al României.

„Eu am contract până pe 30 iunie. Obiectivul meu a fost menținerea echipei în prima ligă. Știți și dumneavoastră în ce situație era echipa când am venit. Nu vreau să acuz pe cineva, este o realitate. 

Plus meciurile care urmau, faptul că jucam cu FCSB, CFR, Universitatea Craiova. Și atunci am luat patru puncte. Deci, mă repet din nou, obiectivul meu a fost să mențin echipa. Dacă lucrurile sunt în regulă, vom continua. 

Dacă nu, niciun fel de problemă, eu sunt mulțumit, împăcat, fericit pentru acești băieți. Au dat mai mult decât maxim. Au fost meciuri în care s-au autodepășit. Fiecare, cu minutele cu care au jucat. Bravo lor”, a spus Flavius Stoican.

Ce a spus Valeriu Iftime despre Flavius Stoican

Despre Flavius Stoican, antrenorul adus la începutul lui decembrie 2022 la echipă, care a obținut până acum o medie de 1.26 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de Transfermarkt, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a precizat faptul că încă negociază în ceea ce privește păstrarea tehnicianului la club și în sezonul viitor.

„Am avut o discuție cu Flavius. Încă nu sunt lucrurile clare. Sunt niște discuții, mai negociem. Mi-aș dori foarte mult să am o echipă care joacă fotbal. Sigur, dacă joci fotbal, rezultatele vin în consecință”, a specificat patronul pentru Sport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

astăzi, 20:30
22

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
23

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
41

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...